Subway vstupuje na Slovensko

První slovenský SUBWAY přivítají v Trenčíně, následovat budou další.
Pátek
03.04.2009
První provozovnu otevře nejlepší franchisa světa v Trenčíně. Následovat budou letos i další restaurace.
 

Jeden z největších fast-foodových řetězců na světě, společnost SUBWAY, dnes vstupuje na slovenský trh. V Trenčíně otevírá svou vůbec první restauraci na Slovensku. „Slovensko je pro nás jedním z velmi zajímavých trhů, kde očekáváme vzhledem k dlouhodobému rozvoji ekonomiky další expanzi,“ řekl šéf SUBWAY pro střední a východní Evropu Martin Princ.

Další čtyři Subway na obzoru

V letošním roce má SUBWAY, který se orientuje na přípravu a prodej zdravých sendvičů, v plánu otevřít celkem pět restaurací. „Vedle Trenčína to bude také Banská Bystrica, Bratislava, Košice a Piešťany. Čtyři z nich budou v obchodních centrech, pouze v Banské Bystrici jdeme do středu města,“ uvedl Martin Princ. SUBWAY tak letos na Slovensku vytvoří 40 až 50 nových pracovních míst.

Letos ve střední Evropě až 30 Subwayů

V pěti zemích střední Evropy chce SUBWAY letos otevřít téměř 30 restaurací, nejvíce v Polsku, kde by jich mělo vzniknout 20. V Česku chce letos otevřít tři nové restaurace. Ve střední Evropě - v Česku, Polsku, Slovensku, Maďarsku a Chorvatsku - provozuje SUBWAY celkem 47 restaurací, všechny na principu franchisingu. „Také na Slovensku budou všechny naše restaurace na principu franchisingu, tedy partnera - podnikatele,“ uvedl Martin Princ. V příštím roce by pak na Slovensku mělo vzniknout dalších pět nových restaurací se značkou SUBWAY.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014