Výše investice do franšízové provozovny, včetně licenčního poplatku, se pohybuje od 2,5 do 5 milionů korun. Konečná částka samozřejmě souvisí s velikostí pobočky.
Pondělí
29.02.2016
Loni otevřela síť restaurací Poe-Poe první franšízovou pobočku. Letos by měly zahájit provoz čtyři další.
 

Zároveň se tomuto poměrně novému franšízovému řetězci v průběhu loňského roku podařilo otevřít i další vlastní provozovny v Brně. Z jihomoravské metropole by v průběhu následujících 12 měsíců značka ráda vyrazila i do našeho hlavního města. Již dnes zde pracuje na otevření franšízové pobočky. Nejen Praha však síť Poe-Poe láká. Se svým konceptem chce proniknout i do dalších měst. Franšízy by letos ráda „rozjela“ i v Opavě, Ostravě a Prostějově.

Boje s konkurencí se Poe-Poe nebojí. Tedy alespoň podle Martina Kováříka, spolumajitele společnosti Industriale food, která za konceptem stojí. Doposud totiž dle jeho vyjádření na našem trhu nenašli žádný podoobný systém, který by filozofii a strategii Poe-Poe konkuroval. „Jen pro představu, celou pizzu o průměru 30 centimetrů prodáváme za 56 korun. Všechny produkty, které mají naše restaurace v nabídce, jsou připravované z kvalitních a čerstvých surovin přímo před zákazníkem. Při pečení oné zmíněné pizzy používáme takovou technologii, díky níž jsme minimalizovali lidský faktor. To nám umožňuje zaručit stálou kvalitu našich produktů a zároveň nízkou cenu,“ vysvětluje Martin Kovářík.

Právě tato „výhoda“ může stát i za zájmem o franšízové licence, které společnost Industrial food eviduje. Musí se však vypořádat s jedním „problémem“. „Náš rozvoj v současné době brzdí akorát malá nabídka kvalitních obchodních prostor na velmi frekventovaných místech, které jsou vhodné pro náš koncept,“ říká Martin Kovářík.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014