Obsadit regiony, ve kterých ještě síť Orion - český obchod pro domácnost nemá zastoupení. K tomu jim mám pomoci i otevírání poboček v menších městech.
Úterý
01.03.2016
Nabídnout služby co nejvíce zákazníkům. Toho chce díky franšízantům letos dosáhnout síť ORION – český obchod pro domácnost.
 

Tato původem česká síť prodejen s domácími potřebami v posledních letech svůj počet poboček dynamicky zvyšuje. Momentálně jich v Česku i díky franšízovým partnerům má 69. Na Slovensku jich pak zákazníci najdou 15. To by se však letos mělo změnit. „Chtěli bychom obsadit zbývající volná místa v Česku, abychom mohli nabídnout zákazníkům prodejnu Orion ve všech městech,“ prozrazuje Tomáš Maloch, obchodní manažer sítě.

Současně s rozvojem sítě u nás bude v letošním roce probíhat i rozšiřování pobočkové sítě na Slovensku. „Prodejny, o jejichž otevření již můžeme v současné době hovořit, se budou nacházet například ve Zlatých Moravcích Nitře, Bratislavě, Ružomberoku, Brezně, Zvolenu a Velkom Krtíši na Slovensku. Nové prodejny by měly přibýt i ve městech jako Ostrava, Krnov, Zábřeh na Moravě, Plzeň, Havířov, Rakovník nebo Domažlice,“ říká Tomáš Maloch.

Zájemce o franšízu by měl mít pro vybudování obchodu pod značkou Orion-český, případně slovenský obchod pro domácnost k dispozici prostor o velikosti zhruba 150 metrů čtverečních. Velikost prostoru se ale může pohybovat v rozmezí od 100 do 250 metrů čtverečních. Investice do zřízení prodejny se pak pohybuje kolem 1,5 milionu korun.