Veletrh FRANCHISINGU konečně v Praze!

Návštěvníci Veletrhu FRANCHISINGU a Summitu Týdne podnikání se budou moci setkat s osobnostmi z oblasti podnikání, ale i mimo ni. Summit zahájí v prostorách Slovanského domu velvyslanec USA Andrew Schapiro a velvyslankyně Velké Británie Jan Thompson.
Franšízing bude součástí Summitu Týdne podnikání, největší podnikatelské události v Česku. Veletrh se uskuteční 15. listopadu ve Slovanském domě.
 

Nejen pražské publikum se díky tomu bude moci seznámit s tématem franšízového podnikání a aktuální nabídkou podnikatelských příležitostí, a to nejen z řad tuzemských franšízových konceptů, ale i těch ze zahraničí. Letošní 1. ročník Veletrhu FRANCHISINGU bude součástí Summitu Týdne podnikání, jež tradičně pořádá ELAI (European Leadership & Academic Institute). Ten se může pochlubit každoroční návštěvností pohybující se zhruba kolem 2000 návštěvníků se zájmem o podnikání.

Nouze nebude ani o vystoupení zajímavých osobností, nejen z oblasti byznysu. Během Summitu Vás čeká kromě odborných veletrhů také 20 inspirativních workshopů s top business jmény jako jsou Petr Ludwig, Marian Jelínek či YEMI. Právě kombinace Týdne podnikání a franšízového veletrhu vytvoří jednu z největších podnikatelských akcí, které se v Praze konají.

Prezentace franšízových konceptů

Hlavním cílem Veletrhu je zprostředkování kontaktu mezi vystavujícími franšízory a lidmi zajímajícími se o rozjetí vlastního byznysu.

Během osobních setkání se mohou zájemci o franšízové licence mimo jiné dozvědět:

  • Co zapříčinilo úspěch sítě na trhu?
  • Jaká je výše investice nutné pro vstup do konkrétní sítě a co za ni dostane?
  • Zda je třeba mít podnikatelské zkušenosti, a jaká školení na zájemce o franšízu čekají?
  • S jakou podporou franšízora může franšízant v průběhu spolupráce počítat?

Veletrh je tak pro vystavovatele příležitostí, jak se svou nabídkou oslovit potenciální zájemce o franšízu, jak jim předat informace o fungování franšízového podnikání. Veletrh nabízí prostor pro osobní jednání jak s poskytovateli licencí, tak i s odborníky na franšízing v rámci odborných přednášek Školení franšízingu.

Přijďte se podívat a inspirovat na Veletrh FRANCHISINGU ve Slovanském domě v Praze!

Společnost PROFIT system navazuje Veletrhem FRANHISINGU v Praze na úspěšnou akci Franchise EXPO, kterou již řadu let pořádá v polské Varšavě. Jde o jeden z největších franšízových veletrhů v Evropě a největší v regionu střední a východní Evropy vůbec, kde se každoročně představuje okolo 150 značek, které hledají franšízanty nejen v Polsku, ale i v okolních zemích. V posledních letech si na veletrh najde cestu vždy okolo sedmi tisíc návštěvníků.

Zázemí Veletrhu FRANCHISINGU a Summitu Týdne podnikání poskytne Slovanský dům v Praze.

Součástí listopadového Veletrhu bude i doprovodný program v podobě seminářů a workshopů. Během nich se odborníci a podnikatelé s návštěvníky podělí o své zkušenosti, tipy a nejnovější informace z jejich branže. Rad se dočkají i ti, kteří ještě nemají svůj vytoužený koncept vybraný stejně jako ti, co stojí na začátku samostatného podnikání pod zavedenou značkou. S podrobným programem se můžete seznámit na webu Veletrhfranchisingu.cz. Zároveň mohou řadu užitečných informací získat také firmy expandující se svými franšízovými značkami do zahraničí. A to také díky službám zahraničních poboček společnosti PROFIT system, jež budou mít na Veletrhu také zastoupení.

Partnery Veletrhu FRANCHISINGU jsou magazín Vlastní firma FRANCHISING, odborné portály Franchising.cz a Franchising.sk, Česká asociace franchisingu a Global Enterpreneurship Week 2016.

Více informací získáte také na Veletrhfranchisingu.cz. Vstupné je po základní registraci zdarma.

Těšíme se na setkání s Vámi.