Koblížky poprvé bez koleček

Teď už nejen na kolečkách. Daniel´s Donuts míaří do kamenných obchodů
Pátek
10.04.2009
První kamennou provozovnu v Česku dnes v Brně otvírá franchisový systém s pečením originálních koblížků Daniel´s Donuts.
 

Prvním kamenným sídlem výrobny koblížků Daniel´s Donuts je největší brněnské obchodní centrum Avion Shoping Park. Vlastníkem první kamenné provozovny v Česku je majitel franchisové licence pro Slovensko. Portálu FranchisingINFO.cz to řekl šéf sítě Jaroslav Schubert.

Koblihy i na Slovensku

V Česku v současnosti funguje na 30 mobilních prodejen koblížků. Nově Daniel´s Donuts funguje například v Pardubicích a v Hradci Králové. Jedna provozovna funguje také na Slovensku v Žilině. „V nejbližší době otevřeme další dvě provozovny v Bratislavě, pomalu se rýsuje i třetí,“ uvedl Jaroslav Schubert.

Investice do 750 tisíc

Vstupní poplatek na nákup franchisové licence je 50 tisíc korun. Následná investice do zařízení se pohybuje mezi 250-750 tisíci korun. Některé z pojízdných prodejen fungují celoročně, některé pouze přes hlavní sezónu.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014