Pro investici do franšízového obchodu Husky musí zájemci počítat se 700 tisíci korun podle velikosti prodejny. Franšízová licence je k dispozici za symbolickou jednu korunu.
Úterý
26.04.2016
Husky otevřela nový obchod v Praze Na Poříčí. Na franšízantech oceňuje především znalost lokálních trhů.
 

Společnost Husky, specializující se na prodej outdoorového vybavení, otevřela v centru Prahy Na Poříčí nový obchod. „Jedná se o vlastní pobočku, která je v provozu teprve od pondělí18. dubna. Na jakékoliv hodnocení je tedy ještě příliš brzy,“ říká manažer obchodní sítě Husky Milan Ponrt, s tím, že v hlavním městě má firma i nadále zájem o lokalitu Smíchova. Tam před časem vypršela smlouva a dosud se nepodařilo nalézt vhodnou plochu, která by odpovídala potřebám a představám zástupců firmy.

Kromě Prahy se situace s obchody Husky vyvíjí i v dalších českých a moravských městech. Vedení společnosti plánuje relokovat prodejnu v Ostravě, která již nevyhovuje polohou aktuálním potřebám ostravských zákazníků. O relokaci má rovněž zájem franšízový partner v Teplicích, který se bude přesouvat do Ústí nad Labem. Centrála též převzala pod svou správu obchod v Českých Budějovicích, kde se franšízant rozhodl ukončit činnost z rodinných důvodů.

Husky tak momentálně provozuje 19 obchodů, z nichž 15 je vlastních a čtyři franšízové. Svou obchodní síť ale nerozšiřuje jen pomocí vlastních poboček a franšíz, ale i prostřednictvím systému shop-in-shop, který firma provozuje s obchodními partnery. „Ne každý je ale schopen splnit parametry, které požadujeme pro uzavření spolupráce. Partneři musí především vyčlenit minimálně 30-40m² “ říká o podmínkách spolupráce formou shop-in-shop Milan Ponrt.

Kromě rozšiřování sítě obchodů je Husky aktivní i v nabízení zákaznických novinek. „Naše společnost neustále inovuje své výrobky a snažíme se i rozšiřovat produktové portfolio. Pro letošní rok jsme připravili několik nových stanů a spacích pytlů. Textilní kolekce, kterou vyvíjíme a vyrábíme dvakrát ročně, se mění neustále. Pro letošní rok jsme připravili na našich stránkách zobrazování stanů v 3D pohledu,“ uzavírá novinkami pro zákazníky Milan Ponrt.