Helen Doron s pěti novými centry

Letos by mělo být v Ćesku již 35 center Helen Doron.
pondělí
20.04.2009
Franchisový koncept výuky angličtiny pro děti letos otevřel pět nových center a dostal se na číslo 33 míst v Česku, kde se mohou malé děti učit anglicky.
 

Od Moravy až po východní Čechy rozšířil aktivity franchisový koncept výukových center angličtiny Helen Doron. „Nově jsme centra otevřeli v Přerově, Znojmě, Trutnově, Tišnově a Náchodě. Celkový počet center se tak rozšířil na 33 poboček,“ řekl portálu franchisingINFO.cz držitel master licence pro Česko Marek Halfar.

2009: Zájem o menší města

Také v letošním roce chce Helen Doron posilovat pozici nejrozšířenějšího poskytovatele služeb v oblasti výuky angličtiny pro děti. „Budeme se soustředit na menší města. Chceme v letošním roce navýšit počet výukových míst na 35 a tím dosáhnout počtu 3500 studentů,“ doplnil Marek Halfar. Dodal, že letos v květnu se také v Česku vůbec poprvé objeví samotná Helen Doron na výroční konferenci systému pořádané v Praze.

Posvěceno ministerstvem

Koncept Helen Doron ako jeden z mála výukových systémů získal akreditaci od ministerstva školství. "To jen potvrdilo kvalitu našeho systému, kterým se učí po celém světě desetitisíce malých dětí," uvedl Halfar.