Pizzerie Grimaldi´s prodá ročně přes 2 miliony pizz. Za svůj úspěch vděčí nejen příjemnému prostředí, ale i proceduře pečení v na míru stavěné cihlové peci, která se zahřívá na 1200 stupňů, a peče pizzy k dokonalosti.
Čtvrtek
23.06.2016
Populární Grimaldi´s Pizzeria chce proniknout na tuzemský gastronomický trh a vybudovat zde nový restaurační řetězec. Vybraný obchodní partner může získat exkluzivní licenci.
 

Rodinná pizzerie Grimaldi´s, jejíž počátky sahají až do roku 1930, patří v New Yorku, resp. v celých Spojených státech amerických, k nejoceňovanějším restauracím ve svém oboru. Jako jedna z pěti nejlepších pizzerií vykazuje Grimaldi´s v prodeji pizzy takovou oblíbenost, jakou mají ve světě fastfoodu respektované řetězce McDonald´s nebo Burger King. Za tento úspěch vděčí nejen používání nejčerstvějších ingrediencí, ale i prvotřídnímu, přesto však neformálnímu prostředí, které z pizzerie učinilo nejnavštěvovanější restauraci mezi celebritami.

Grimaldi´s si získává zákazníky nejen čerstvými surovinami, ale též tajnou recepturou na pizza omáčku, ručně vyráběnou mozzarellou nebo po domácku hněteným těstem na pizzu pečenou netradičně v cihlové peci na uhlí. Hlavní nabídku doplňují ještě čerstvé saláty a ručně připravované dezerty. Zvláštností pizzerie Grimaldi´s je provádění chemické analýzy minerálních látek a přesného složení vody tak, aby byla zajištěna stejná chuť i kvalita těsta v pizzeriích po celém světě.

Restauraci zastupuje v regionu střední a východní Evropy společnost Edwards Global Services (EGS), která nabízí licenci silné a tržně orientované společnosti. Mezi požadavky pro navázání spolupráce patří možnost zajištění vhodné nemovitosti a dokonalá znalost lokálního trhu. „Z důvodu hladkého převodu systémů by měl budoucí provozovatel disponovat i dostatečně kvalifikovaným personálem a sám by měl mít přístup k dodavatelským řetězcům,“ popisuje podmínky spolupráce ředitel EGS William Edwards s tím, že nabídka licence platí i pro firmy z oblastí realit, developerských společností nebo vývojářů a provozovatelů nákupních center a maloobchodů.

Počáteční kapitál na získání licence a zahájení provozu minimálně dvou pizzerií se pohybuje v rozmezí 1,5 – 3 miliony dolarů. Za vynaloženou částku získá obchodní partner dlouhodobě budované know-how a podporu zkušeného týmu, který mnoho let úspěšně působí v oblasti gastronomie. Společnost Edwards Global Services zastupuje kromě pizzerie Grimaldi´s i další americké značky, mezi něž patří například řetězec spojující myšlenku restaurace a cukrárny v jednom Dairy Queen, franšízovou síť kaváren PJ´s Coffee nebo specialistu na výrobu sendvičů Arby´s.

 

 

 


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014