Koncept The Tilted Kilt se od ostatních sport barů odlišuje zábavou, kterou zákazníci při návštěvě zažijí. V restauraci jsou rozmístěny desítky obrazovek s živými sportovními pořady a pokrmy servírují Kilt Girls a Kilt Boys, kteří vytváří příjemnou atmosféru.
Čtvrtek
14.07.2016
Globální značka The Tilted Kilt chce otevřít svůj první sportovní bar. Silnému investorovi nabízí exkluzivní licenci.
 

Na rozvinutém gastronomickém trhu mohou uspět pouze restaurace, kterým se podaří dlouhodobě zaujmout zákazníky prvotřídní kuchyní a špičkovým servisem. Pokud přitom dokáží nabídnout unikátní koncept, nemusí se obávat, že by měly v silné konkurenci nouzi o zákazníky. Americký sport bar The Tilted Kilt naplňuje tato kritéria a v rámci své expanze plánuje vstoupit i na tuzemský trh. Za tím účelem hledá silného investora, který by v Česku zprovoznil první bar.

The Tilted Kilt byl založen v roce 2003 v Las Vegas. Hlavní myšlenkou bylo uvést do provozu keltský sport bar, kde by obsluhovali atraktivní servírky a číšníci celosvětově známí jako World Famous Tilted Kilt Girls and Boys™. Nápad se rychle ujal a nyní má koncept více než 100 barů po celém světě. Vysokou popularitu si však nezískal jen díky atraktivní obsluze, ale i širokou nabídkou jídla a nápojů. Návštěvníci baru si mohou objednat z nabídky tradiční i současné americké, irské a skotské kuchyně. V každém baru je rovněž k dostání okolo třiceti točených a lahvových piv. Prostředí sportovního baru dotváří velkoplošné plazmové televize, na nichž mohou fanoušci sledovat aktuální sportovní pořady.

Zájemcem o exkluzivní licenci by podle Williama Edwardse, ředitele Edwards Global Services, která společnost The Tilted Kilt zastupuje ve střední Evropě, měla být silná, marketingově orientovaná společnost, která má zkušenosti s gastronomickým provozem a přístup k atraktivní lokalitě. Typická plocha sport baru se přitom pohybuje mezi 450 až 900 m². „Zájemce by měl být rovněž zběhlý v logistice a v zásobování prodejen nebo gastronomických provozů. Nezbytností je i dokonalá znalost lokálního trhu,“ doplňuje požadavky William Edwards.

Franšízantovi bude poskytnuta podpora formou účasti pětitýdenního školení v sídle společnosti v americké Arizoně, bude mu k dispozici podpůrný tým týden před a po otevření provozovny na místě provozu a bude moci využívat i on-line výukové materiály. „Samozřejmostí je rovněž marketingová podpora v rozhlase, televizi nebo formou tištěných materiálů,“ dodává William Edwards. Náklady na otevření jedné restaurace se pohybují okolo 1 milionu dolarů a investice zahrnuje náklady na architektonické a konstrukční standardy a design prostor, prvky specifické pro koncept The Tilted Kilt nebo vytvoření časové osnovy jednotlivých kroků či kontrolních seznamů.


Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015