„Studio v Plzni otevřelo v půlce dubna a zaznamenalo vůbec nejlepší start ze všech našich studií. Je vidět, že značka BodyBody pomáhá partnerům v rychlém startu, aby hned po otevření měli dostatečný počet klientů,“ popisuje začátky studia Seen Aquin.
pondělí
22.08.2016
Koncept BodyBody pomáhá franšízantům v rychlém startu. Do konce roku chce zprovoznit 14 studií elektrické stimulace svalů.
 

Většina podnikatelů či zaměstnanců by se ráda věnovala své fyzické kondici, brání jim v tom však nedostatek volného místa v pracovním diáři. Způsob, jak spojit péči o vlastní tělo s časovou úsporou, nabízí koncept postavený na elektrické stimulaci svalů BodyBody, který zákazníkům kromě úspory času nabízí i velkou míru pohodlí díky elektronickému rezervačnímu systému.

Koncept ale není atraktivní pouze pro zákazníky, ale i pro podnikatele. Během posledních šesti měsíců se centrále podařilo otevřít tři nová franšízová studia. Centrála rovněž uzavřela smlouvu s dvěma partnery, s nimiž nyní připravuje vybavení studií. S dalšími zájemci je nyní v procesu výběru vhodné lokality, která je pro podnikání v této oblasti klíčová. Otevřením studia v Bratislavě vedení firmy naplňuje cíl provozovat pobočku pod značkou BodyBody i v zahraničí.

BodyBody momentálně hledá partnery pro dosud neobsazená větší města, v nichž spatřuje vysoký potenciál. Jedná se především o města jako Mladá Boleslav, Hradec Králové, Ústí nad Labem, Pardubice nebo Karlovy Vary. Vítáni jsou však i zájemci z menších měst, kde jsou výhodou nižší náklady na nájem a trenéry a pro ziskovost stačí několik desítek zákazníků. „V menších městech dokážeme navíc náš koncept nákladově upravit tak, aby byla vstupní investice co nejméně náročná,“ říká majitel franšízové sítě BodyBody Seen Aquin. Menší studio lze přitom pořídit již od půl milionu korun.

Pro možnost pohodlnějšího nákupu i z domova centrála momentálně připravuje e-commerce. Tato novinka má za cíl usnadnit práci i franšízantům a podpořit centrální marketingové aktivity. „Momentálně jsou všechna studia v rukou franšízantů. Vlastní studia nemáme už žádná. Celkem máme 10 studií v provozu a dvě v přípravě. Do konce roku bychom rádi zdvojnásobili počet studií oproti předchozímu roku, a to alespoň na 14,“ uzavírá vyhlídkou Seen Aquin.