Poradci Broker Consulting sjednali v loňském roce hypoteční úvěry za 9,411 miliardy korun, tedy o 16% více než v roce předchozím a uzavřeli 20 500 smluv na investice.
Středa
31.08.2016
Broker Consulting plánuje do konce roku zprovoznit 17 poradenských center OK Point. Partnery přitahuje synergie finančních služeb.
 

Cestou změny trendu v oblasti finančního poradenství a bankovních služeb se na konci minulého roku vydala společnost Broker Consuting, která prostřednictvím OK Pointů začala provozovat komplexní finanční, bankovní a realitní služby. Do konce roku 2017 se plánuje vybudovat celkem 70 poboček OK Pointů, kde budou dva až tři stálí zaměstnanci, samoobslužná zóna a bankomaty.

Aktuálně je v provozu šest obchodních míst a na začátku září se počítá s jedenácti. „Ke konci roku 2016 předpokládáme 17 zprovozněných poboček. Z pohledu našich předpokladů a úvah koncept ve všech základních aspektech plní očekávání,“ komentuje rozšiřování sítě manažerka podpory prodeje Kateřina Štanclová.

Díky efektivnímu procesu výstavby obchodního místa, která dokáže zredukovat náklady na vybudování OK Pointů zhruba na jeden milion korun, eviduje vedení firmy převis poptávky ze strany potenciálních kandidátů. Dalším faktorem, který příznivě stimuluje zájem ze strany potenciálních kandidátů je nezávislý koncept stojící na platformě transakčního bankovnictví mBank, doplněného o bankovní služby napříč celým sektorem a navazujícími finančními a realitními službami. Koncept tak podle Kateřiny Štanclové přináší provozovateli prostor pro maximalizaci výnosu bez ohledu na momentální strategii finančních institucí.

Prázdninové měsíce byly pro management firmy ve znamení intenzivních příprav inovací v produktové nebo procesní rovině, jejichž zahájení se chystá na začátek září. Plnění strategických plánů společnost Broker Consulting plně zaměstnává, proto zatím otázka otevírání poboček v zahraničí není aktuální.