Kromě primární motorické koordinace se školky Socatots soustředí i na vyváženou a zdravou stravu. Jejich dalším rysem je, že umožňují dospělým účastnit se aktivit, což prohlubuje vzájemný vztah dítěte a rodiče.
pondělí
26.09.2016
Socatots provozuje sportovní školy a školky v 55 zemích světa. Českému master-franšízantovi nabízí exkluzivní licenci.
 

Ze spojení vzdělávání a sportování nemusí mít prospěch jenom děti, ale i podnikatelé, kteří se rozhodnou pro rozvíjení franšízového konceptu Socatots. Program škol a školek pod touto značkou je zaměřen na komplexní pohybový rozvoj formou fotbalových tréninků chlapců a dívek ve věku od šesti měsíců do pěti let v rámci programu Socatos a navazujícího již školního programu Brazilské fotbalové školy pro děti od 6 - 15 let. V současnosti je úspěšně provozován v 55 zemích světa, přičemž do programu se dosud zapojily zhruba dva miliony dětí. Zájemci o provozování osvědčeného franšízového konceptu mohou nyní získat master-franšízovou licenci, díky níž budou moci sportovní školky v rámci českého trhu dále rozvíjet.

Sportovní tréninky jsou organizovány ve formě tříd podle náročnosti a jsou tak přizpůsobeny potřebám dětí různého věku. Cílem celého programu je přivést děti ke sportu již od nejútlejšího věku, aby se stal přirozenou součástí jejich životů,“ říká Przemyslaw Olewnik, výkonný ředitel a poskytovatel licence britské společnosti ICFDS Global Limited.

Školky Socatots jsou obvykle otevírány na místech nových zástaveb, kde žijí rodiny s malými dětmi. Rodiče tak mohou své děti dávat do skupin v blízkosti bydliště, což většina z nich oceňuje z důvodu velké časové úspory.

Centrála nabízí vybranému podnikateli spolupráci v rámci kompletně zavedené a osvědčené sítě. Zájemce získá přístup k propracované obchodní strategii, efektivním metodám získávání nových zákazníků a osvědčeným marketingovým materiálům. Za master-franšízovou licenci podnikatel zaplatí 15 tisíc eur. „Obchodní model Socatots ocení každý, kdo hledá oblast pro podnikání s potenciálem dlouhodobé vysoké ziskovosti. Ta je zajištěna díky pravidelným měsíčním platbám za docházku dětí do školky“, uzavírá Przemyslaw Olewnik.