Dietologové se rozrostou o tři

Ukázkový obchod NATURHOUSE. Franchisová licence je za 300 euro.
Čtvrtek
07.05.2009
Franchisová síť NATURHOUSE chystá ve druhé polovině otevřít tři nová centra, dvě z nich v regionech.
 

Tři nová centra otevře ve druhé polovině května franchisový systém NATURHOUSE, který se po Španělsku rozvíjí v celé Evropě. Novými „destinacemi“ jsou Ústí nad Labem, Ostrava a první pobočku otevře systém také v Praze. Dosud působil systém, který na český trh vstoupil v loňském roce, v Českých Budějovicích. Všechny pobočky NATURHOUSE jsou franchisové, pouze v Ostravě v klasickém obchodním centru. Portálu FranchisingINFO.cz to řekl šéf sítě pro Česko Jan Gonda.

Letos ještě 3-4 franchisové pobočky

NATURHOUSE se přitom nechce letos zastavit u celkového počtu čtyř poboček. „Rádi bychom do konce letošního roku otevřeli ještě další tři až čtyři pobočky. Zájemci jsou,“ řekl Gonda portálu FranchisingINFO.cz. Dva vážné zájemce má podle něj systém i na Slovensku, kde jeho firma vlastní také master-franchisovou licenci.

Licence za 300 euro

Vstupní poplatek za licenci do systému zájemce neplatí. Odvádí pouze roční poplatek 300 euro (asi 8000,- Kč). Celkové náklady na investici do obchodu, tedy na vybavení a první zásilku zboží, se pohybují do milionu korun. NATURHOUSE se zajímá o města od 20.000 obyvatel. Vedle Českých Budějovic funguje první pobočka i na Slovensku, v Trnavě.