Bagety míří do Německa

Bageterie Boulevard začala nabízet franšízu v roce 2011. Zájemcům, kteří dokáží franšízu financovat alespoň z 70%, nabízí centrála možnost čerpání půjčky nebo leasingu.
Čtvrtek
06.10.2016
Česká franšíza Bageterie Boulevard otevře v druhé polovině října první restauraci v Drážďanech. Následovat bude Berlín a Lipsko.
 

Po vstupu na Slovensko a do Spojených arabských emirátů proniká Bageterie Boulevard na další zahraniční trh. V druhé polovině října otevře svou první restauraci v německých Drážďanech v obchodním centru Galerie Dresden. Nabídka se bude téměř shodovat s českou. Němečtí zákazníci si tak budou moci objednávat také v Česku oblíbené„vlajkové lodi“ fastfoodových restaurací.

Otevřením drážďanské restaurace však rozšiřování fastfoodů nekončí. V příštím roce totiž plánuje Bageterie Boulevard otevřít další restaurace v Berlíně a v Lipsku. „Po Německu pokukujeme už dlouho a věříme, že nastal ten správný okamžik. Otevření pobočky v Drážďanech není zcela náhodné. Město je velmi blízko českých hranic a pro start je to ideální lokalita,“ říká manažerka pro franšízu a expanzi Markéta Krejčíková s tím, že první jednotky zprovozní společnost jako vlastní a následně je bude mít zájem předat do rukou franšízantů, resp. master-franšízantů. Firma tak volí pro Německo stejnou strategii, jakou uplatňuje v Čechách.

Bageterie Boulevard rozvíjí fastfoodovou síť od roku 2003, kdy vznikla první restaurace inspirovaná francouzským stylem. Aktuálně centrála provozuje 28 restaurací, z toho 21 franšíz. Za projektem stojí Petr Cichoň, největší český výrobce baget, a jeho společnost Crocodille, která v Německu již vlastní výrobní závod. Náklady na zřízení nové restaurace se obvykle pohybují od 5 milionů korun výše.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014