Helen Doron i v krizi expanduje

Hele
Pátek
22.05.2009
V letošním roce franchisová síť výukových center pro děti vstupuje na nové kontinenty, do Afriky a jižní Ameriky.
 

„Očekáváme, že v následujících 12 měsících získáme až deset nových master franchisantů pro jednotlivé země. Očekáváme také, že otevřeme přibližně 50 nových výukových center,“ řekla v pátek Helen Doron, majitelka a zakladatelka sítě na celosvětové konferenci, která se vůbec poprvé uskutečnila v Praze.

Noví master franchisanti, nové kontinenty

Nedávno uzavřela Helen Doron kontrakty s master franchisanty, tedy držiteli národní licence pro Chorvatsko, Ekvádor a Nigérii. „Vnímáme vstup do Ekvádoru jako první krok pro expanzi v jižní Americe. To stejné představuje náš vstup do Nigérie pro africký kontinent,“ uvedla Helen Doron. Síť Helen Doron chce v následujícím roce zvýšit celosvětově počet svých studentů nejméně o pět procent a dosáhnout tak čísla 100.000 studentů. Síť nyní provozuje na 450 výukových center ve 24 zemích světa.

Krize: Šance na expanzi

Současnou ekonomickou krizi považuje Helen Doron jako možnost pro rychlejší expanzi s širším portfoliem produktů. „Zavádíme nové výukové programy nejen pro vlastní výuková centra, ale také pro školky, program Polly the Colie, nebo školy, program Super Nature,“ doplnila Helen Doron.