Indeco patří k nejrozšířenějším franchisovým systémům u nás. Celková investice je kolem 800.000 Kč.
Pátek
05.06.2009
I přes útlum stavební výroby řetězec Indeco poskytující skříně na míru expanduje. Od června funguje nová provozovna v Rakovníku.
 

Zatím poslední nová provozovna je v rakovnickém OC Tesco. Letos jde již o čtvrtou novou prodejnu tohoto franchisového řetězce. Od začátku roku již otevřel dvě provozovny v Šumperku, Olomouci, Liberci. Pátý obchod připravuje na červen opět v Olomouci. Indeco se tak již výrazně přiblížilo počtu 90 prodejen. Tím se řadí k jedněm z nejrozšířenějších franchisových řetězců u nás. V loňském roce Indeco otevřelo více než deset provozoven. Drtivá většina z nich je franchisová.

Větší síť

Co do počtu poboček se Indeco řadí v Česku k nejrozvinutějším sítím. Vedle České republiky působí také na Slovensku, kde má 50 poboček, v Maďarsku 19 poboček a v Rumunsku, kde provozuje osm prodejen.

Franchising pro bydlení a dům

Vedle značky Indeco působí se franchisingem v oblasti bydlení působí například Decoland. Na franchisng se dokonce orientují firmy zabývající se výstavbou domů. V loni se v Brně na výstavě Franchise Meeting Point se představil například koncept Town&Country Haus, který letos nejnověji otevřel svou osmou pobočku Karlových Varech.