Byznys (nejen) na léto

Seznamte se s nápady na podnikání, do kterých se vyplatí investovat. Prozradíme, jak si otevřít vlastní kantýnu nebo kavárnu. Dozvíte se také, jak uspět díky mytí aut bez vody. Představíme vám tipy na byznys, které vydělávají nejen v letních měsících, nebo to, jak si vybrat ziskový franšízový koncept. To vše se dočtete v aktuálním čísle magazínu Vlastní firma FRANCHISING.
 

1 číslo magazínu za 49 Kč nebo 8 čísel za 290 Kč.

V aktuálním čísle 2/2017 najdete:

O čem se mluví

3,2,1 … Start (up)

Facebook, Apple, Google. Všechny tyto značky mají jedno společné. Na začátku byly startupy.

Fakta a trendy

Jsou Sklizeno. A stojí znovu na startu

Prodejny kvalitních a farmářských potravin zahájily novou etapu svého fungování. Dostaly nová loga a promění se i jejich nabídka.

Veletrh franchisingu 2017 opět v Praze

Potkat své nové franšízanty, nasbírat kontakty v branži, prezentovat svůj koncept. To vše přinese účastníkům 15.listopadu ve Slovanském domě v Praze 2.ročník Veletrhu franšízingu.

Tři cesty k salonu krásy

Estetické salony Amaryllis ručí svým franšízantům v případě dodržení všech postupů a know‑how roční obrat do výše vstupní investice.

Vlastní byznys

Jen výzvy vás posunou vpřed

Podnikatelský příběh módní návrhářky Blanky Matragi je veřejnosti všeobecně známý. Jaké je však podle ní tajemství úspěchu v módní branži?

Supertéma

Byznys (nejen) na léto

Období letních měsíců nemusí být pro podnikatele nutně dobou, kdy jim poklesnou tržby. Jsou i takové obory, jimž se daří v létě lépe, než kdy jindy. A najdou se i mezi franšízovými sítěmi.

Firma s chutí léta

Léto bez zmrzliny a osvěžujících nápojů si nikdo z nás neumí představit. Sází na to i řada podnikatelů v Česku.

Letní vzdělávání

To, že jazykové kurzy a zájmové kroužky nabízí své služby jen během školního roku, již dávno neplatí. Franšízanti vzdělávacích konceptů mají šanci vydělávat i během prázdnin.

Moje firma

Byznys podle chuti

Podnikání v gastronomii láká stále spoustu lidí. Ne všichni však touží po otevření klasické restaurace. Chtějí se vydat cestou bistra nebo kantýny.

Franšíza na míru

Když si kavárníci melou svou

CrossCafe po více než 10 letech čítá 21 kaváren a hodlá se i nadále rozšiřovat. Pro své nové pobočky hledá „superkavárníky“, kteří nejsou ochotní přistupovat na kompromisy, a nezaleknou se velké konkurence.

Být „eko“ se vyplácí

Trend šetření pitnou vodou bude postupem času stále silnější. A to také při mytí vozů. Vsadila na to i značka NO‑H2O.

Business Style

Úspěch nepočká

V poslední době se stále častěji setkáváme s pojmem prokrastinace. O co se jedná a proč je třeba s ní bojovat?

Známá značka

Úspěch psaný „obyčejnou“ tužkou

I v dnešní elektronické době ji máme všichni na stole nebo v tašce. Sáhneme po ní, když si chceme udělat rychlou poznámku. Ani tento článek by bez ní nevznikl. A především ji všichni známe už od dětství. Obyčejná tužka, takzvaná „Kohinorka“.

Franchisa od A do Z

Vyberte si ziskovou franšízu

Nabídka franšízových licencí je u nás poměrně velká. Jak však poznat tu, která vám přinese zisk? Poradíme vám.

Dobré rady

Trend jménem BYOD

Pracují vaši kolegové či zaměstnanci na osobním notebooku či vlastním smartphonu? Představíme vám právní aspekty trendu Bring Your Own Device (Pracuj na vlastním zařízení) a jeho praktickou využitelnost v českých firmách.

Příběh manažera

Bezpečnost jako byznys

Vybudovat firmu, bez jejíchž služeb se nikdo neobejde, je snem každého podnikatele. Miloslavu Ramachovi se to podařilo.

Můj franchising

Úspěch závisí na lidech

Kdo z nás si někdy neřekl, že by bylo fajn mít „vlastní banku“? Mileně Mikezové se to díky UniCredit Bank povedlo.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING lze objednat online ve vydavatelství na portálu Franchising.cz. K dostání jsou jak jednotlivé výtisky, tak i předplatné. Časopis bude také k dostání v síti maloobchodních prodejen Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a síti GECO tabák. Vydavatelem magazínu je společnost PROFIT system®, která vydává časopisy o franchisingu i v Polsku a na Ukrajině.

Články publikované v magazínu Vlastní firma FRANCHISING nikde jinde nenajdete!

Ceny jsou uvedené včetně DPH.