„Již více než 64 let jsme značkou, která svým hostům nabízí přesně to, co chtějí, a to 24 hodin denně,“ uvedl marketingový ředitel John Dillon. „Nyní můžeme plnit svůj závazek vůči zákazníkovi ať už je v tu chvíli kdekoliv."
Pondělí
05.06.2017
Další americká franšízová síť fastfoodů spoléhá na digitalizaci. Jídlo od Denny’s lze nově objednat přes Facebook i Twitter.
 

Více než 30 milionů zákazníků obslouží ročně franšízová síť Denny’s, která funguje v USA již více než 60 let. Značka Denny´s je největším řetězcem rodinných restaurací s obsluhou na světě, a je pravidelně zařazována mezi nejlepší franšízy světa. Podobně jako další fastfoody, i Denny’s nyní oznámil, že rozšíří své služby díky digitalizaci. Nový mobilní a on-line dodávkový systém umožní zákazníkům objednat si večeři až domů i skrze sociální sítě Twitter a Facebook.

Denny’s novou strategií reaguje také na změny na trhu. Objednávky přes mobilní telefon či internet v posledních pěti letech ztrojnásobily svůj objem, a v tuto chvíli představují podle výzkumu NPD Group až 6, 6 % všech transakcí v restauracích po celém světě. Mobily pak vedou nad webem s celými 5 % na kontě. Celkově loni objednávky jídla domů vzrostly globálně o 18 %, využije je ročně až 2 miliardy lidí.

Dva roky na vývoj "cestovních" obalů

Vývoj celého gastronomického odvětví se v roce 2016 dostal do fáze stagnace, a mnohé společnosti včetně Denny’s musí reagovat na nové požadavky trhu a zákazníků. "Budeme se snažit samozřejmě nadále získávat hosty pro své restaurace, nicméně jsme se rozhodli vyjít vstříc i lidem, kteří dávají přednost objednávce z domova," dodal Dillon. Rozvoz pokrmů bude zajišťovat smluvní partnerská společnost.

priroda vstup clanek

Společnost vyvíjela dva roky nové obaly, které vejce, hamburgery, sýrové sandviče či palačinky dokáží uchovat teplé a čerstvé i během dodávky zákazníkovi domů.

Denny´s má zájem expandovat také do Evropy. V ČR nabízí tři druhy franšíz podle typu restaurace. Partner, který má zájem o koupi franšízy, by měl být kapitálově silný investor se zkušeností a výsledky v gastronomii nebo v příbuzném odvětví. Franšízant by měl být schopen uvést do provozu v Česku alespoň pět nových restaurací. Investice na zprovoznění jedné restaurace je odhadována na milion dolarů. Odhadovaná návratnost je okolo 2 let.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014