Pátek
19.06.2009
Staropramen se při otevření své nové restaurace Potrefená husa na hlavním vlakovém nádraží v Praze spojil s italským Autogrillem.
 

Koncept Potrefená husa pivovarů Staropramen se přiblížila třicítce. Svou 28. provozovnu, tentokrát ve verzi Beerpoint ve středu otevřela na hlavním vlakovém nádraží v Praze. Spojila se přitom s jedním z největších provozovatelů gastronomických zařízení na světě, italskou firmu Autogrill. Ta má ve svém portfoliu několik tisíc provozoven po celém světě. „Potrefená husa na revitalizovaném pražském hlavním vlakovém nádraží je náš první společný podnik. Pevně věřím v úspěch tohoto konceptu a doufám, že jsme teprve na počátku nové éry cestování,“ řekl ve společné tiskové zprávě Jiří Nehasil, country manager Autogrill Czech.

Letos se ozývá husa poprvé

V letošním roce jde na vlakovém nádraží o první Potrefenou husu. Na konci loňského roku otevřel koncept druhou provozovnu v Bratislavě a první v Pardubicích, kde šlo také o koncept Beerpoint pro obchodní centra.

Koncept s třemi typy restaurací

Pivovary Staropramen ve spolupráci s firmou F&B Concepts buduje koncept značkových restaurací Potrefená husa od roku 1998. Během loňského roku bylo otevřeno pět nových provozoven, z toho tři v Praze. Jedna je také v Bratislavě. Koncept má tři typy provozoven. Restaurace jsou pro centra velkých měst nad 50.000 obyvatel, Sport Bary jsou pro sídliště a menší města a Beerpointy pro obchodní centra ve velkých městech.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014