S It’s my Life! redukoval svou váhu kromě jiných i moderátor Patrik Hezucký
Čtvrtek
20.07.2017
Komplexní hubnoucí program, to je firma It’s my Life! Nová značka v našem Katalogu franšíz hledá vzdělané franšízanty v oblasti výživy.
 

Značka It’s my’ Life! nabízí řadu proteinových pokrmů a doplňků stravy, které obsahují všechny potřebné vitamíny, minerály a stopové prvky. Během šestitýdenní hubnoucí kůry její klienti usilují o redukci tělesné váhy, a to bez úbytku svalové hmoty. Individuální jídelníčky na míru sestavují certifikovaní výživoví poradci. Dlouhodobější hubnoucí kůry probíhají pod lékařským dozorem. Společnost má v tuto chvíli po celé zemi 13 franšízových poboček, a k tomu 3 vlastní.

Franšízanty hledá především ve městech Svitavy, Havířov, Kladno, Praha, Znojmo, Šumperk Třinec, Vsetín, Nový Jičín, Třebíč, Cheb, a Havlíčkův Brod. "Nebráníme se ale i městu, které sice není uvedeno, ale může pro nás být zajímavé spádovou lokalitou," říká Petr Jandásek, který má na starosti franšízy It’s my Life! Ideální franšízant konceptu je podle Jandáskových slov "nadšený srdcař, který má vzdělání v oblasti výživy, případně se zajímá o zdravý životní styl a je ochotný se v tomto oboru vzdělávat".

Individuální přístup především

"Jednáme s dalšími zájemci, do konce roku máme v plánu otevřít dalších 10 poboček. Dále chceme expandovat do zahraničí, zde máme taky dobře našlápnuto do dvou zemí, a do konce roku máme cíl začít na Slovensku," uvedl Jandásek. Koncept It’s my Life! je podle něho specifický ve více ohledech. "Naším specifikem je především česká výroba, individuální přístup ke klientovi, nabízíme i řadu produktů pro alergiky všech kategorií, ručíme za absenci chemických dochucovadel a sladidel v produktech, jako je např. aspartam. Pro všechny franšízanty máme stejné, transparentní a jednoduché podmínky spolupráce," dodává. ​

Společnost franšízantům garantuje exkluzivitu lokality, což by v kombinaci s dlouhodobou a cílenou marketingovou podporou mělo zajistit rychlou návratnost investice. Franšízanti neplatí vstupní licenční poplatek, výše investice se pohybuje kolem 200 tisíc korun. Z dosaženého obratu franšízanti neodvádějí současně žádná procenta poplatkem, výše marže za produkty se odvíjí od úspěšnosti franšízy.