2. ročník Veletrhu FRANCHISINGU se blíží!

15. listopadu 2017 se všem zájemcům o franšízové podnikání naskytne opět výjimečná příležitost v rámci Summitu Týdne podnikání. Nově bude součástí Master franchisová konference.
 

Po úspěšném prvním Veletrhu FRANCHISINGU se v úterý 15. listopadu 2017 všem franšízorům a zájemcům o franšízové podnikání naskytne opět výjimečná příležitost. V pražském Slovanském domě ve Velkém sále se bude konat druhý ročník Veletrh FRANCHISINGU 2017. Letos budou své koncepty prezentovat například značky McDonald’s, Coccodrillo, OK Point, Extéria, Partners Telepizza, Century 21, Quickwash, Svět zdraví, Sklizeno, Expense Reduction Analysts, Naturhouse či Amaryllis, aj.

Organizace Veletrhu FRANCHISINGU 2017 se znovu ujme česká pobočka mezinárodní poradenské společnosti PROFIT system® ve spolupráci se společností European Leadership & Academic Institute (ELAI) jako součást hojně navštěvovaného Summitu Týdne podnikání, jehož se každoročně zúčastní na 2 000 návštěvníků. Novinkou letošního Veletrhu bude Master franchisová konference, která již od roku 2012 prezentuje exkluzivní nabídky zahraničních franšízových značek, nabízející master-licenci / výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Celkem se jí zúčastnilo již na 600 zájemců a bylo představeno více než 75 nových franšízových podnikatelských nabídek. Konferenci pořádá a více informací o jejím programu poskytne partner veletrhu AVEX systems.

První ročník Veletrhu FRANCHISINGU nabídl příležitost celodenních jednání mezi franšízory a potenciálními franšízanty. Výsledkem jsou aktuální diskuze o navázání spolupráce. „Setkali jsme se se zájemci z Košic, Ostravy a Českých Budějovic, s nimiž teď jednáme. Zatím je příliš brzy na to, abychom tvrdili, že budeme mít nové franšízanty. Můžu ale říct, že s výsledky Veletrhu jsem celkově spokojená a budu se těšit na další ročník,“ hodnotila účast Michele Leschová, master-franšízantka konceptu Brick4Kidz, který nabízí licence na vzdělávání dětí prostřednictvím stavění modelů z kostek LEGO.

Součástí Veletrhu franchisingu bude pro návštěvníky i letos doprovodný program ve formě workshopů, přednášek a panelových diskuzí v rámci Školení franchisingu. Aktuální informace a program jsou průběžně doplňovány na webových stránkách veletrhu na adrese Veletrhfranchisingu.cz.

V nastaveném modelu veletrhu, který poskytuje prostor pro rozvoj franšízových konceptů a zároveň nabízí důležité informace návštěvníkům, hodlá PROFIT system® pokračovat i v letošním ročníku. „I přesto, že současné komunikaci dominují sociální sítě a další digitální média, jsme přesvědčeni, že pořádání veletrhu má nezastupitelné místo i v budoucnosti, protože obchodníci dávají stále přednost individuální komunikaci. Veletrh je rovněž ideální příležitost jednotlivé nabídky porovnat na místě a poznat se se zástupci konceptů,“ říká ředitel společnost PROFIT system® Marek Halfar s tím, že se zájemci mohou těšit na větší míru interakce na stáncích, kde si budou moci nabídku jednotlivých konceptů prostřednictvím demonstrativních prvků sami vyzkoušet či ochutnat.

Pro více informací, jak prezentovat svoji značku nás kontaktujte na emailu veletrh@franchising.cz nebo telefonním čísle +420 774 052 262.