Letos až 10 Burger Kingů

Ještě letos by mělo být v Česku až deset Burger Kingů
Pátek
26.06.2009
V letošním roce by se v česku mělo objevit celkem deset Burger Kingů. Nyní jsou v otevřeny dvě provozovny.
 

Společnost Jídelní a lůžkové vozy, která prostřednictvím firmy BK Team provozuje historicky druhý Burger King v Česku na pražském hlavním autobusovém nádraží Florenc, chce letos otevřít až deset nových fast-foodů této americké značky. "Nevyhýbáme se i dalším příležitostem na trhu," uvedl šéf této společnosti Bohumír Bárta pro agenturu Mediafax. Doplnil, že společnost hodlá otevřít další provozovny nejen v nákupních centrech, ale také u silnic a na dalších frekventovaných místech, jako jsou hlavní městské třídy.

AmRest postupuje licenci ČD

Polská společnost AmRest tak postoupila licenci, kterou získala na provozování Burger Kingů v Česku na společnost spojenou s Českými drahami. "Vzhledem k tomu, že jsme ve sdružení cateringových železničných firem, které podnikají v dopravě a naši partneři provozují Burger King v Německu, Anglii, v Holandsku a výsledky jsou velice dobré, protože styl rychlého občerstvení je přesně pro cestující, proto jsme otevřeli Burger King na Florenci," vysvětlil obchodní politiku firmy Bárta. V nejbližší době se otevřou ještě dvě restaurace – na Hlavním vlakovém nádraží v Praze a v Letňanech.

Burger King dohání

Burger King, který ve světě provozuje mna 11.000 fast-foodů, vstoupil na český trh jako poslední ze silné fast-foodové trojky. Pokud chce své rivaly dohnat, musí významně šlápnout na plyn. McDonald´s má téměř 80 provozoven, Subway přes deset.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014