Subway reaguje na krizi

V Česku je více než deset provozoven SUBWAY, licence je pod 200.000 korun.
Čtvrtek
09.07.2009
Franchisový řetězec Subway se přizpůsobuje ekonomické krizi, zavádí speciální balíčky
 

Také sítě s rychlým občerstvením, které, zdá se, ekonomickou krizi tolik nepociťují, se jí přizpůsobují. Přicházejí se speciálními produkty, které mají přitáhnout nové skupiny zákazníků. „Přestože naše prodeje v celé střední a východní Evropě i v prvních měsících roku rostly téměř o pětinu, musíme se přizpůsobit ekonomickému poklesu, který zákonitě bude doprovázet menší ochota lidí utrácet,“ uvedl Manažer Rozvoje franchisové sítě SUBWAY pro střední a východní Evropu Martin Princ.

Orientace na cenu

V červenci například jeden z největších světových fast-foodových řetězců zavádí v pěti zemích střední Evropy, včetně vybraných restaurací v Česku speciální sendvič Baby Torpedo Sub, který se bude prodávat za 25 korun. „Jde o sendviče z nižší cenové hladiny, kterými chceme oslovit novou skupinu zákazníků,“ uvedl Martin Princ.

Franchisa cílí na nové zákazníky

Dalším „protikrizovým“ opatřením je podle Prince zavedení jednotné ceny za menu s kterýmkoliv sendvičem. „V našich vybraných restauracích budeme testovat jednotnou cenu za sendviče dlouhé 15 a 30 centimetrů, bez ohledu na druh sendviče. Opět tímto opatřením chceme přitáhnout novou skupinu zákazníků orientovanou především na cenu,“ uvedl Martin Princ.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014