Tilted Kilt bude hosty bavit

Tilted Kilt nabízí více než 30 druhů točených a láhvových piv a široký výběr ostatních alkoholických nápojů. Vyniká také vzhledem obsluhy - slavná Tilted kilt Girl ™ a Tilted kilt Boy ™.
Pátek
24.11.2017
Starý přístup k zábavě včetně kulečníku a karaoke nabídne nově franšízový koncept z Las Vegas. V ČR hledá silnou společnost pro celonárodní licenci.
 

Velké plány do budoucna na další růst a expanzi představilo vedení franšízové sítě Tilted Kilt. Součástí transformace gastronomické značky má být nová podoba restaurací, nové menu i nová nabídka zábavy pro hosty. Společnost, založená v roce 2003 v Las Vegas poblíž kasin a hotelů, představila také dva nové prototypy franšízových restaurací, v nichž by neměla chybět živá hudba, kulečníkové stoly, šipky, či karaoke.

"Náš vývoj je reakcí na změny v průmyslu, jichž jsme nyní svědky. Snažíme se udržet ’otevřenou mysl’ a zároveň stále dbát na své standardy a udržet pilíře své značky," říká ředitel franšízové sítě Logan Reves. V nabídce pro franšízanty přibude možnost otevřít si menší typ restaurace, čímž chce Tilted Kilt umožnit otevření franšízové restaurace také v menších městech, a proniknout do dalších zemí. Cílem bylo podle Revese ale také modernizovat značku, v menu proto přibyla nabídka lehčích jídel jako jsou například ryby.

Mnohem víc než sportovní bary

Přestože se totiž Tilted Kilt specializuje na "hospodskou zábavu", snaží se nabídnout hostům již od svého vzniku také hodnotnou kuchyni. "Jedním z pilířů naší značky zůstává skvělé jídlo," dodává Reves. Dalším je pak možnost pořádat v restauracích firemní party, bankety pro přátele, rodinné oslavy či různá klubová setkání, čemuž je také přizpůsobený interiér s oddělenými částmi pro větší soukromí. Další část restaurací je určena pro sledování sportovní přenosů, Reves ale upozorňuje, že restaurace Tilted Kilt nejsou sportovními bary, nabízejí toho totiž podle něho mnohem více. Nyní pracuje vedení na věrnostním programu, který spustí příští rok.

V současné době existuje více než 100 provozoven Tilted Kilt v USA a Kanadě, a dalších 25 je ve fázi příprav. Svou franšízovu licenci nabízí značka i pro zájemce z České republiky, náklady na otevření jedné pobočky se odhadují na asi milion dolarů. Národní licence je ovšem podmíněna výstavbou minimálně 5 restaurací. Jednat by se proto mělo o silně marketingově orientovanou společnost se zkušenostmi s gastronomií. Po proškolení majitelů nové franšízy i personálu poskytuje franšízantům kromě jiného podpůrný tým v místě provozovny. Výukové materiály mají k dispozici také on-line.


Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015