Maďarská biosolária v Česku

Franšízanti KiwiSun neplatí žádný vstupní poplatek, celková výše investice do salonu bývá obvykle 70 - 100 tisíc €.
Pátek
15.12.2017
KiwiSun nyní působí v 8 zemích, v Česku nabízí podnikatelům franšízovou i masterfranšízovou licenci na provozování zelených solárních studií.
 

Značka KiwiSun vznikla před 11 lety, a dnes čitá celkem na 70 salonů s biosolárii v osmi zemích. Koncept z Budapešti přitom používá pro služby svým klientům speciální zelená biosolária, jež by neměla mít negativní dopad na stav pokožky jako je tomu v případě klasických opalovacích strojů. Důvodem je jiný typ ultrafialového záření, které kromě jiného také nezpůsobuje žluté opálení, a výsledkem kůry bývá přirozeně bronzové tělo.

Pozitivní dopad mají biosolária také na psychickou pohodu, podporují tvorbu vitaminu D a produkci endorfinu. Všechny opalovací stroje mají oficiální certifikaci EU, která dovoluje pouze maximální výkon 0,3 W/m2. I proto KiwiSun ručí zákazníkům za bezpečnost a zdraví, obsluha solárií prochází pravidelně kvalifikačními kurzy například v oblasti dermatologie, takže hostům umí i poradit s ohledem na jejich typ pleti či další specifika (akné, pihy, tetování a podobně).

Kolik strojů máš, tolik platíš

Nováček v našem Katalogu franšíz nabízí svým novým franšízantům územní exkluzivitu, pomáhá franšízantům udržet náklady na podnikání na nejnižší možné úrovni, a jelikož je zároveň výrobcem zelených solárií, mohou franšízanti v síti nakoupit stroje do salonů za výhodnou cenu. Výrobce navíc zajišťuje také případou výměnu i jejich údržbu. KiwiSun pro franšízanty činí také pravidelné výzkumy trhu, pořádá pro ně školení, a pomáhá jim v oblasti PR, marketingu a reklamy.

Pravidelný poplatek odvádějí franšízanti centrálně měsíčně za každé solárium (120 € za kus). Také v ČR nabízí společnost franšízové i masterfranšízovou licenci, Na výběr má KiwiSun tři druhy spolupráce. Pro města do 14 tisíc obyvatel je to salon se 3 opalovacími stroji, pro města do 30 tisíc obyvatel doporučuje 5 strojů na jeden salon, a pro města nad 30 tisíc obyvatel platí koncept salonu s až 10 soláriemi.