Základní strategií rozvoje konceptu Sky Zone je dobývání nových zemí a trhů poskytováním franšízových licencí. Firma působící na pomezí fitness a zábavy hledá proto opět partnery pro rozšíření franšízové sítě i v Evropě.
Čtvrtek
22.02.2018
Americká franšízová značka Sky Zone patří nově k největšímu podniku na indoor zábavu na světě. K trampolínám přibudou i kurzy ninja.
 

Společnost Sky Zone se sloučila se značkou CircusTrix - vznikla tak firma s největším počtem indoorových rekreačních a trampolínových parků na světě. "Jsme extrémně nadšeni tím, co toto nové partnerství s CircusTrix umožní našim hostům a našim franšízovým partnerům po celém světě. Věříme, že společně budeme i nadále vůdci v tom, že přineseme více zábavy více lidem." uvedl předseda Sky Zone Jeff Platt, který bude i nadále dohlížet na Sky Zone a franšízovou divizi CircusTrix.

Společnost Sky Zone byla založena v roce 2004, kdy otec současného ředitele Rick Platt otevřel první trampolínový park v Las Vegas. Od té doby se rozrostla na 195 franšízových a firemních parků v USA i v zahraničí. Zaměřuje se na aktivní zážitek ze hry pro lidi všech věkových kategorií. Spolu s CircusTrix sdružuje nyní na celém světě pod svou střechou téměř 300 parků. Sky Zone patří mezi TOP 50 franšíz v Americe. Její parky lze navštívit také v Austrálii, Kanadě, Mexiku, Chile, Kuvajtu, Saúdské Arábii a Británii.

Územní rozvoj v celé ČR

Sky Zone hledá v ČR obchodní skupiny se silnou vlastnickou strukturou a zkušenostmi v poskytování služeb zákazníkům nebo v zábavním průmyslu. Franšízant v Česku bude v rámci smlouvy mít na starosti územní rozvoj v celé ČR (Area development). Franšízant získá právo k rozvoji Sky Zone po celé zemi nebo regionu v rámci vzájemně dohodnutého plánu rozvoje. Centrála nabízí například přítomnost trenérů Sky Zone v rámci přípravy na zahájení a po otevření centra, či důkladné školení, které má pokrývat všechny aspekty podnikání - systém, jeho údržbu a kontrolu, marketing a reklamu.

Standartní balíček podpory by měl franšízantovi pomoci při nákupu, výrobě a instalaci trampolín a dalšího zařízení. K tomu jim bude přidělen dohled na celou finanční stránku podnikání. Investice na rozvoj sítě Sky Zone je asi 1-2 milióny USD. Pobočky bude muset franšízant budovat za pomoci vlastních investic. Ideálním místem jsou například obchodní centra, optimální velikost parku je od 1 500 do 3 000 m2.