Učení jako zábava i podnikání

To, že do každého podnikání je nutné investovat ať již finance nebo čas, a že nesmí chybět ani nadšení a zájem, je názor také manažerky společnosti Empire CZ s.r.o. Adély Masarykové. Zájem o výuku cizích jazyků závisí podle ní na vytvoření optimálních podmínek pro studenty i učitele.
Středa
02.05.2018
Jazyková škola Empire nabízí licenci na inovativní výuku jazyků Direct Method for English. Po celé zemi má 50 franšíz.
 

Direct Method for English je licencovaný, již prověřený systém výuky (nejen angličtiny, ale i dalších jazyků), který je založen na řízené konverzaci, kreativitě a procvičování. Je vhodný pro děti i dospělé, jednotlivce i skupiny. „Uplatňovaná metoda výuky v kombinaci vzdělávání se zábavou je jedinečnou motivací, díky které se zájemci učí rychleji a efektivněji, a zbavují se také svého strachu z konverzace,“ upozorňuje na některé z předností systému manažerka společnosti Adéla Masaryková. „Také proto je o náš licencovaný systém zájem".

Poskytovatelem licenčního systému výuky je vzdělávací společnost Empire The Know-how in Institute, která provozuje 3 vlastní pobočky (v Praze, Bratislavě a Koších) a na 50 franšíz. Síť partnerských škol tak čítá více než 60 škol. „Jsme na trhu již 15. rokem, metody výuky stále zdokonalujeme, reagujeme také na zpětnou vazbu od našich lektorů i studentů,“ říká Adéla Masaryková. „Direct Method for English je určena pro jednotlivce, skupiny, firemní kolektivy, tedy pro dospělé, ale i pro děti. A musím zdůraznit, že se nám osvědčila již pro děti zhruba od věku 7 let.“

Pojistěte si úspěch

„Spolupráce s námi, tj. s partnerem, který má exkluzivní produkt, bohaté zkušenosti a poskytuje kompletní podporu, je pro franšízanty výhodou a přináší mnohé benefity. Rozhodnete-li se věnovat podnikání s jazykovou školou, vzdělávací firmou nebo jste učitel/lektor jazyků, stačí se zapojit do našeho programu Direct Method for English a máte jistotu, že se na trhu budete odlišovat, vyhnete se mnohým chybám a pojistíte si tak svou úspěšnost,“​“ doplňuje Adéla Masaryková.

Investice do získání licence podnikání pod značkou Empire činí 20 000 Kč za vstupní školení. V průběhu spolupráce franšízant neplatí procenta ze zisku, ale dohodnutý fixní poplatek, závisející od velikosti konkrétního regionu v rozmezí 15 – 40 000 Kč. Základními požadavky na franšízanty jsou pak výborná znalost anglického jazyka, pedagogické dovednosti a podnikatelský duch. Partner v rámci programu má možnost získat moderní produkty zajišťující efektivní formu výuky, která studenty baví a neustále se rozvíjí a proměňuje.