Franchising.cz v novém

Portál o franšízingu
Portál o franšízingu / Na 12 000 unikatních uživatelů, více než 70 000 zobrazení za měsíc a téměř 100 obchodních nabídek jsou čísla, která portálu Franchising.cz dávají absolutní první místo na českém internetu v oblasti podnikání se zavedenou značkou.
pondělí
28.05.2018
Největší a nejčtenější český portál o franšízingu získal nový vzhled a funkce.
 

12 000 unikátních uživatelů, více než 70 000 zobrazení za měsíc a téměř 100 obchodních nabídek jsou čísla, která portálu Franchising.cz dávají absolutní první místo na českém internetu v oblasti franšízingu - podnikání se zavedenou značkou. 

Na webových stránkách Franchising.cz hledají obvykle kandidáti na budoucí podnikatele inspiraci nebo rovnou podnikatelskou příležitost v podobě osvědčené obchodní koncepce. Během posledních let se portál stal místem, kde se setkaly tisíce podnikatelů se svými franšízanty a franšízory. Franchising.cz působí v nové verzi od 28. května 2018. Úpravou prošel grafický design, logo, i celé webové stránky Franchising.cz. "Franšízoři nyní mohou prezentovat svou nabídku skrze více fotografií a skrze videa. Čtenáři pak získávají větší pohodlí ke čtení a prohlížení obsahu nově také na mobilních zařízeních, protože web je již responzivní," říká Lenka Nováková, Business Development Manager portálu Franchising.cz. 

Čtenáři a Franšízoři, kteří nabízejí v našem Katalogu franšíz svou licenci, budou těžit také z větší transparentnosti webových stránek. "Portál se již dlouhodobě objevuje na prvních místech ve vyhledávači Google pod heslem "franšíza, franchisa" apod. Toto umístění je výhodnější než u mnohých vlastních internetových stránek franšízových společností," dodává Nováková. Nově bude také Katalog franšíz přístupný přímo z home page.

Změny jsou důsledkem mezinárodní spolupráce v rámci evropských poboček poradenské společnosti PROFIT system - na funkčnosti spolupracovali srbští programátoři, na designu především čeští a také polští grafici. Modernizace zvýší komfort při používání stránky, což nakonec ve svém důsledku povede, jak věříme, k většímu počtu uzavřených franšízových smluv.

Na portálu naleznete prezentace franšízových značek, ale také informace o novinkách z franšízového trhu. Články, které jsou k dispozici na webu, zahrnují jak profily podnikatelů, kteří dosáhli úspěchu ve franšízovém podnikání, tak rady, jak tyto úspěchy zopakovat. 

Čtenáři se také mohou seznámit se základy franšízingu a přečíst si rozhovory s majiteli franšízových značek. V rubrice "Moje firma" naleznete kromě jiného praktické rady v oblasti práva a řízení firem.

Nepochybnou výhodou této webové stránky je její mezinárodní dosah. Prostřednictvím webových stránek může franšízor prosazovat své podnikání nejen v ČR, ale také na Slovensku, v Polsku, Chorvatsku, Litvě, Lotyšsku, Maďarsku, Rumunsku, Slovinsku, Srbsku, Rusku, Ukrajině a Saúdské Arábii. 

Děkujeme všem čtenářům a klientům za přízeň.
Tým redakce Franchising.cz

 


Populární na fóru

Česko jako domov pro nové značky

Blbost. Bylo jich skoro dvojnásobek. Viz https://www.retailguide.cz/cs/38-novych-znacek-na-ceskem-trhu/

1 komentář(e)
posledni 08.02.2023
Běžná výše poplatků

Dobrý den, poplatky se vždy stanovují individuálně dle finančních výsledků a výnosnosti daného konceptu, mohou to být % od 2-10% nebo fixní poplatky nebo kombinace...

2 komentář(e)
posledni 28.02.2021
Běžná výše poplatků

Dobrý den, zajímalo by mě, jaká je běžná výše poplatků. Jedná se o neznámou firmu podnikající na poli zábavy, něco jako lasergame, VR, únikovky. Děkuji za...

2 komentář(e)
posledni 04.01.2021
Franšíza - co to je?

Taky bych chtěl začít podnikat a nemám s tím skoro žádné zkušenosti. O franchisingu jsem si dost přečetl a příjde mi to jako ideální start do podnikání pro...

1 komentář(e)
posledni 18.11.2019
Ochranné známky je třeba kontrolovat

Má někdo zkušenost s monitoringem ochranných známek? Našel jsem www.ipdefender.eu a je bezonkurenčně nejlevnější i se zdarma verzí do 3 ochranných známek a má...

1 komentář(e)
posledni 06.05.2019
Franchisingová smlouva

Sice jsou náležitosti trochu volnější, ale to může představovat výhodu i nevýhodu zároveň. Vždycky je na místě nechat si poradit od odborníků a mít jistotu,...

2 komentář(e)
posledni 30.11.2017
Franchisingová smlouva

Hraapla@seznam.cz

2 komentář(e)
posledni 21.05.2017
Rozvoj franšízingu v Česku

Dobrý den, můžu se zeptat kolik je v roce 2017 nebo 2016 už franchisingových poboček v ČR? DĚKUJI

1 komentář(e)
posledni 03.03.2017