8 let na trhu / Nabídka franšízové sítě Amaryllis zahrnuje komplexní služby, jak běžné kosmetické, tak i odborné služby z oblasti estetické či korektivní dermatologie.
pondělí
25.06.2018
Estetické salony Amaryllis ručí franšízantům v případě dodržení všech postupů a know-how roční obrat do výše vstupní investice. Na výběr mají tři varianty spolupráce.
 

Estetické salony Amaryllis ručí svým franšízantům v případě dodržení všech postupů a know-how roční obrat do výše vstupní investice. Nováčci nemusí platit žádné vstupní a licenční poplatky, na výběr mají tři možné varianty spolupráce.

Investice do vlastního vzhledu se vyplatí v mnoha ohledech, a „vypadat dobře“ patří zcela jistě k současným trendům. Všemožné psychologické studie potvrdily, že lidé mají tendence přisuzovat lepší vlastnosti atraktivním osobám. Hezčí člověk rovná se lepší člověk. „Estetická medicína a s tím úzce spjatá kosmetika zaznamenává v této době novou vlnu renesance,“ říká majitelka franšízové sítě neinvazivních estetických salonů Amaryllis MUDr. Zlatka Takácsová. Franšízová síť Amaryllis pomáhá již osmým rokem řešit svým klientům problémy jako obezita, strie, celulitida, jizvy, či problémy s akné a stárnutí pleti.

První franšízu založila společnost Amaryllis Beauty Institut v Českých  Budějovicích v roce 2013. Vstupní investice do salonu se vrátila majitelům v průběhu devíti měsíců, o rok později přibyla další franšízová pobočka Amaryllis v Karlových Varech. V současnosti má společnost v ČR pět franšízových poboček. Jedním z franšízantů Amaryllis se stal také herec a moderátor Tomáš Krejčíř, který vlastní již několik let firmu na úpravu očí a rtů (má také na 20 poboček), a služby salonu Amaryllis si tak pouze přidal do nabídky. „Naší prioritou je nadstandardní péče, a samozřejmostí také nejlepší postupy ošetření z rukou vysoce kvalifikovaných lékařů a personálu,“ vysvětlil Krejčíř svou volbu.

Zájemcům o franšízu nabízí Amaryllis tři různé možnosti spolupráce. Nově jim nabízí také garanci obratu do výše vstupních nákladů. Firma dokonce nevyžaduje od franšízantů žádné vstupní a licenční poplatky. Pro verzi tzv. Amaryllis Beauty Mobile musí zájemci počítat s vkladem 150 tisíc korun. Jedná se o variantu bez vlastních prostor, ošetření je za pomoci speciálních přístrojů možné provádět přímo u klienta. Druhá varianta Amaryllis Beauty Point vyjde na minimálně 500 tisíc korun, a nutné jsou prostory kolem 40 m2. Zájemci o Amaryllis Beauty Institut o minimální velikosti plochy provozovny 80 m2 si pak musí připravit částku minimálně 2 miliony korun. 

Do vínku dostanou noví franšízanti Amaryllis vypracovaný podnikatelský plán. Díky němu každý podnikatel v síti ví, jaký obrat může za svojí časovou a finanční investici očekávat. Pokud se přitom z průzkumu a následného přepočtu prokáže, že projekt v daném regionu nepřinese návrat vynaložených prostředků do dvou let, společnost si vyhrazuje právo v projektu nepokračovat. Čímž chrání současně své know-how, tak i zájmy svých franšízantů. Stejně tak v případě, kdy franšízant i při splnění všech podmínek smlouvy nedosáhne na roční obrat ve výši vstupní investice, Amaryllis Beauty Institut mu doplatí chybějící částku.

Firma podle marketingového ředitele Juraje Slováka na letošní rok chystá pro své pobočky nové marketingové postupy, samozřejmostí má být také umístění nových produktů, přístrojů, a zavedení nových pracovních postupů při ošetření pleti ve všech salonech Amaryllis.


Odborné zázemí / Hlavní lékařkou Amaryllis centra a zakladatelkou celé estetické sítě je MUDr. Zlatka Takácsová.