Franšíza pro dobré manažery

Vše na jednom místě / OK POINT je místem, ve kterém mohou lidé sjednávat produkty a služby různých bank i pojišťoven a řešit realitní služby, aniž by museli navštěvovat několik různých filiálek.
Středa
04.07.2018
Pobočková síť Broker Consulting a mBank se rozrostla v Jihlavě o svůj již 40. OK POINT. Vstupní investice činí maximálně 1,5 milionu korun.
 

OK POINT letos otevřel již 10 nových poboček. Celkem již 40. OK Point sítě Broker Consulting a mBank zahájil provoz v červnu na rohu Masarykova náměstí v Jihlavě. „Cílem pro letošní rok je oslavit Vánoce s padesátkou otevřených OK POINTů. Momentálně máme před otevřením další tři OK POINTy – dva v Praze a jeden ve Frýdku-Místku a další tři až čtyři ve fázi rozpracovanosti,“ uvádí manažer projektu OK POINT Radim Štantejský. 

Franšízový koncept OK POINT spojuje 3 služby: finanční, bankovní a realitní.​ “Kromě produktů našeho strategického partnera mBank nabízíme produkty všech bankovních domů na trhu a navíc i realitní služby, investice a dlouhodobé finanční plánování. Tím se lišíme od klasických bank i dalších konkurenčních projektů," dodává jihlavský franšízant Lukáš Navrátil.

Druhá kariéra

Investice do otevření vlastní pobočky dle informací společnosti Broker Consulting nepřesahuje 1,5 milionu korun a zahrnuje především vybavení pobočky a stavební úpravy v souladu s jednotným designovým konceptem Broker Consulting a mBank. Svou roli hraje i prestiž finančního odvětví, která oslovuje zejména stávající úspěšné podnikatele či vrcholové manažery z korporací, hledající druhou kariéru. Návratnost vstupních investic se pohybuje obvykle kolem jednoho roku. 

Jaké podmínky musí splňovat uchazeč o franšízovou licenci? Měl by detailně znát svůj region a prokázat shopnost využít obchodních vazeb a rozvíjet síť kontaktů k pokrytí obchodních příležitostí v dané lokalitě. Musí mít dostatečný finanční kapitál, podnikatelské myšlení, motivaci k podnikání a dovednosti a zkušenosti potřebné k vedené obchodního místa.


Non stop služba / Součástí každého obchodního místa jsou také tzv. vkladomaty. Ty umožňují výběry i vklady hotovosti s non-stop provozem. Průměrná vložená částka dosahuje 16 180 korun.
Kontaktní formulář
Kontaktní formulář
If you see this, leave this form field blank