Navařeno od Sklizena pomůže s večeří
První provozovna tohoto typu našla své místo v poměrně nově otevřeném areálu Manifesto u pražského Masarykova nádraží. Od srpna pak bude tento formát také součástí prodejny v nákupním centru Chodov.
V čem se Navařeno od Sklizena liší od klasických obchodů této značky? Kromě nabídky kvalitních produktů přináší také inspiraci, recepty a hned také pohromadě všechny suroviny, které bude zákazník k uvaření vybraného jídla potřebovat. Recepty jsou koncipovány tak, aby příprava pokrmu nezabrala více než 30 minut, s důrazem na co nejmenší počet surovin. Každý týden bude v nabídce šest různých receptů od polévek přes saláty po hlavní jídla.
„Ve všední dny chtějí lidé vařit jednoduše a rychle, přitom ale z kvalitních surovin. My jim je připravíme na míru danému receptu, takže zákazník mezi připravenými surovinami najde například příslušný řez masa v gramáži odpovídající dvěma nebo čtyřem porcím, čerstvé těstoviny a příslušnou zeleninu na jediném stole,” popisuje koncept Navařeno majitel Sklizeno Petr Borkovec.
Nejen pro Pražáky
První pražskou prodejnu tohoto konceptu lze označit jako testovací. Do budoucna totiž Sklizeno uvažuje o jeho zařazení jako součást velkých prodejen této sítě. A to bez ohledu na to či jsou kmenové nebo franšízové. „Navařeno od Sklizeno chceme rozhodně rozšiřovat i mimo Prahu. Pokud se osvědčí, mohl by se už od konce roku objevit v Brně v některých stávajících prodejnách,“ prozrazuje Petr Borkovec s tím, že společnost Sklizeno Foods počítá s tímto formátem i pro další prodejny, které teprve vzniknou.
V celé síti Sklizeno Foods, tedy ve Sklizeno, My Food a Náš Grunt v současnosti funguje 30 franšízových poboček řízených 23 franšízanty. Především ty nově vzniklé jsou provozovány v modelu kooperativní franšízy. To znamená, že polovina prodejny patří franšízantovi, druhá pak poskytovateli licence Sklizeno Foods.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Výživové poradenství franšízy Nutriadapt dává prostor a příležitost i začínajícím podnikatelům. Jak se dá naskočit mezi nejlepší ve svém byznysu už v poměrně mladém věku?
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
TAB Board propojuje majitele a manažery lokálních firem, kteří mezi sebou sdílí zkušenosti. Franšízant Tomáš Petrů pro setkání využívá i netradiční prostředí.
Jak se daří pobočkám nově otevřené Partners Banky a kde je šance pro nové franšízanty? Odpovídá Jan Brejl, obchodní ředitel finanční skupiny Partners.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...