Licence pro cílevědomé / Franšízantem Eazi-Apps se může stát každý, kdo má zájem o dlouhodobou spolupráci, je cílevědomý a průbojný. Předchozí technické a grafické zkušenosti přitom nejsou podmínkou.
Středa
05.09.2018
Stát se předním poskytovatelem mobilních aplikací a webových stránek v České republice. To je cíl společnosti EaziApps. Pomoci jí v tom mají i franšízanti.
 

V oblasti gastronomie, maloobchodu či realitních služeb je franšízový způsob v dnešní době poměrně běžná. Méně častý je však v oboru mobilních technologií. Avšak i zde můžeme takové koncepty najít, a to i u nás. Příkladem je společnost Eazi Apps, která poskytuje firemním zákazníkům služby v oblasti firemního marketingu.

Za vytvořením franšízového konceptu stojí snaha společnosti pomoci místním firmám a podnikatelům zvýšit jejich tržby prostřednictvím nejmodernějších mobilních technologií. S rozšířením služeb EaziApps do regionů mají firmě pomoci i franšízoví partneři. Podle Latziho Gubelinyho, CEO EaziApps Slovakia, je na českém trhu prostor pro fungování 10 aktivních partnerů.

Příležitost pro připravené

Nedostatku potenciálních zákazníků se franšízanti Eaziapps bát nemusí. Příležitostí jim český trh nabízí celou řadu. „Většina lidí vlastní smartphony, ale jen 15 procent místních podniků a firem má vypracovanou mobilní marketingovou strategii. My vytváříme aplikace, které přináší velkou komerční hodnotu za dostupné ceny,“ říká Latzi Gubeliny.

Franšízantem EaziApps se mohou stát ti, jejichž zájmem je nejen poskytování profesionálních služeb, ale také pomoc podnikatelům v jejich regionu. Při vstupu do franšízové sítě je třeba počítat se základním jednorázovým poplatkem ve výši 230 tisíc korun bez DPH. Svým partnerům poskytovatel licence dodává technologii, marketingové materiály a další podporu nezbytnou pro úspěšné podnikání ve světe mobilních aplikací. Zajištění potřebných školení je samozřejmostí.


Pomoc podnikatelům / Využíváním mobilního webu pomáhá EaziApps klientům získávat nové zákazníky, zvyšovat podíl tržeb a také odlišit se od konkurence. Navrhuje a spravuje mobilní aplikace pro iPhone, Android nebo mobilní web.