S novým franšízantem v Olomouci

19 let na trhu / Potrefené husy byly prvním pivovarským restauračním konceptem v Česku. První husa byla otevřena již v roce 1999 na pražských Vinohradech.
pondělí
03.09.2018
Po dvouleté pauze se do hanácké metropole vrací restaurace Potrefená husa, pivovarský koncept společnosti Pivovary Staropramen.
 

Nové místo, nový design i noví provozovatelé. Tím vším se vyznačuje další franšízová pobočka této sítě. Řadí se tak z 27 dalším hospodám pod touto značkou, do kterých mohou zákazníci zajít jak v Praze, tak i ve většině krajských městech. „Otevřením nové Potrefené husy pro nás v Olomouci začíná nová éra. Podnik nově povedou Jaroslav Mašlaň a Michal Ripp, profesionálové v oboru gastronomie, pro které se bude jednat už o pátý gastronomický provoz. Jsme přesvědčeni, že jejich profesionalitu obyvatelé Olomouce i turisté, kteří zamíří do tohoto krásného moravského města, ocení,“ říká Jan Trochta, manažer značkových hospod společnosti Pivovary Staropramen.

Olomoucká Potrefená husa našla své místo v kompletně zrekonstruovaném rekonstruovaném historickém domě Paláce Podstatských z Prusínovic. Ten umožnil architektům vytvořit restauraci v novém pivovarském stylu. To tuto „Husu“ navrací více do pivního konceptu, ze kterého vzešla. Dominantou restaurace v novém designu je pivní bar s jedinečnou pípou, který mají hosté prakticky celou dobu na očích.

Při tvorbě nové podoby interiéru byl kladen důraz na přírodní materiály a celkově čistý designový styl. „Návštěvníci se setkají s komponenty z kartáčovaného dřeva a nerezu, styl ale přitom zůstává elegantní s puncem originality Potrefených hus,“ dodává Trochta. Olomoucká husa je po jedné pražské a jedné plzeňské teprve třetí restaurací v tomto novém směru. 

Stejně jako v dalších restauracích této sítě, hraje hlavní roli pestrá nabídka piv a tradiční nabídka kvalitních jídel, na která jsou zvyklí hosté z celé republiky. Speciálně pak v Olomouci přibude na menu valašská kyselica. Aby kvalita piva byla trvale stoprocentní, bude do Olomouce pravidelně přijíždět mistr výčepu Pivovarů Staropramen.

Před 18ti lety Pivovary Staropramen otevřely v Praze na Vinohradech svou první Potrefenou husu, franšízový koncept značkových restaurací. V současné době můžete v České republice navštívit celkem 29 provozoven Potrefené Husy (19 restaurací, 4 Sportbary a 6 Beerpointů), které za rok navštíví okolo 2,8 mil. hostů. 


Husám na míru / Potrefená husa v Olomouci pojme až 140 hostů. Ti mohou využít jak vnitřní prostor restaurace, tak i zahrádku. Dominantou vnitřku je výčepní pípa se sedmi kohouty, která je zcela unikátní, protože je vyvinutá speciálně pro Potrefené husy.

Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015