S novým franšízantem v Olomouci

19 let na trhu / Potrefené husy byly prvním pivovarským restauračním konceptem v Česku. První husa byla otevřena již v roce 1999 na pražských Vinohradech.
Pondělí
03.09.2018
Po dvouleté pauze se do hanácké metropole vrací restaurace Potrefená husa, pivovarský koncept společnosti Pivovary Staropramen.
 

Nové místo, nový design i noví provozovatelé. Tím vším se vyznačuje další franšízová pobočka této sítě. Řadí se tak z 27 dalším hospodám pod touto značkou, do kterých mohou zákazníci zajít jak v Praze, tak i ve většině krajských městech. „Otevřením nové Potrefené husy pro nás v Olomouci začíná nová éra. Podnik nově povedou Jaroslav Mašlaň a Michal Ripp, profesionálové v oboru gastronomie, pro které se bude jednat už o pátý gastronomický provoz. Jsme přesvědčeni, že jejich profesionalitu obyvatelé Olomouce i turisté, kteří zamíří do tohoto krásného moravského města, ocení,“ říká Jan Trochta, manažer značkových hospod společnosti Pivovary Staropramen.

Olomoucká Potrefená husa našla své místo v kompletně zrekonstruovaném rekonstruovaném historickém domě Paláce Podstatských z Prusínovic. Ten umožnil architektům vytvořit restauraci v novém pivovarském stylu. To tuto „Husu“ navrací více do pivního konceptu, ze kterého vzešla. Dominantou restaurace v novém designu je pivní bar s jedinečnou pípou, který mají hosté prakticky celou dobu na očích.

Při tvorbě nové podoby interiéru byl kladen důraz na přírodní materiály a celkově čistý designový styl. „Návštěvníci se setkají s komponenty z kartáčovaného dřeva a nerezu, styl ale přitom zůstává elegantní s puncem originality Potrefených hus,“ dodává Trochta. Olomoucká husa je po jedné pražské a jedné plzeňské teprve třetí restaurací v tomto novém směru. 

Stejně jako v dalších restauracích této sítě, hraje hlavní roli pestrá nabídka piv a tradiční nabídka kvalitních jídel, na která jsou zvyklí hosté z celé republiky. Speciálně pak v Olomouci přibude na menu valašská kyselica. Aby kvalita piva byla trvale stoprocentní, bude do Olomouce pravidelně přijíždět mistr výčepu Pivovarů Staropramen.

Před 18ti lety Pivovary Staropramen otevřely v Praze na Vinohradech svou první Potrefenou husu, franšízový koncept značkových restaurací. V současné době můžete v České republice navštívit celkem 29 provozoven Potrefené Husy (19 restaurací, 4 Sportbary a 6 Beerpointů), které za rok navštíví okolo 2,8 mil. hostů. 


Husám na míru / Potrefená husa v Olomouci pojme až 140 hostů. Ti mohou využít jak vnitřní prostor restaurace, tak i zahrádku. Dominantou vnitřku je výčepní pípa se sedmi kohouty, která je zcela unikátní, protože je vyvinutá speciálně pro Potrefené husy.

Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014