Sklizeno a Fruitisimo pohromadě

Plány do budoucna / Pokud bude pilotní projekt v Nových Butovicích úspěšný, je cílem připojit Fruitisimo k dalším prodejnám Sklizeno především v kancelářských čtvrtích a na náměstích menších měst.
pondělí
10.09.2018
Ve dvou se to lépe táhne. To si řeklo vedení franšízových sítí Sklizeno a Frutisimo a 1. září otevřelo první společnou prodejnu.
 

Nový obchod, který zákazníkům nabídne rozšířenou gastro zónu s bistrem, salátovým barem a širokou nabídku vitamínových koktejlů a zmrzliny, našel své místo v Galerii Nové Butovice. Butovická prodejna je pilotním projektem. V případě úspěšného testu je v plánu do roku 2020 postavit 8 sdílených prodejen především v office zónách a krajských městech.

 „Jsme přesvědčení, že společné prodejny přinesou zákazníkům obou konceptů další produkty služby, o které mají zájem. Máme totiž velmi podobnou cílovou skupinu zákazníků, kteří dbají na zdravý životní styl a spojením jednak rozšíříme zákaznickou základnu obou konceptů a také nabídneme nové služby, které ocení,” vysvětluje důvody spojení Jan Hummel, zakladatel a CEO Fruitisimo.

Aktuálně se kombinovaná prodejna otevírá formou franšízy. Franšízantům se tak nabízí koncept, kde mohou ještě více zvýšit produktivitu prodejny bez zvýšení nákladů na personál.  „Prodejna potravin, bistro a ovocný bar mají každý jiné zákaznické špičky a spojení nám umožňuje takto maximálně využít potenciálu daného prostoru. A maximální vytížení lokality je podle nás obou především v prostorách office zón klíčem k úspěchu,” vyjmenovává přednosti obchodního modelu Petr Borkovec, ředitel Sklizeno.


Spolu do dalších projektů / Fruitisimo by se mělo také stát součástí Sklizeno experience, zážitkové prodejny Sklizeno, pro kterou společnost aktuálně hledá vhodný prostor.