Revoluce díky novým technologiím

Investice do vzdělání / Jako nezávislý učitel musí být zájemce o franšízu tohoto typu připraven investovat zhruba 40 tisíc korun. To představuje náklady spojené se školením a nákupem prvních materiálů a pomůcek pro výuku.
Středa
26.09.2018
Franšízová síť jazykových škol Helen Doron English inovovala materiály pro výuku svých studentů. Pořád také nabízí možnost zapojení do sítě franšízantům v nových lokalitách.
 

Donedávna byly nedílnou součástí výuky metodou Helen Doron English poslechová CD a DVD, díky nimž byli studenti s angličtinou v kontaktu i mimo hodiny v jazykových centrech. Nově jsou však výukové materiály dostupné prostřednictvím aplikací Helen Doron Stream a Kangi Club. Aplikace je možné stáhnout do každého chytrého mobilního telefonu, tabletu, nebo doma do počítače. Děti tak mohou procvičovat a zdokonalovat svou angličtinu prakticky odkudkoli – již nemusí být vázány na CD či DVD přehrávač.

Materiály Helen Doron English jsou jedinečným a důležitým nástrojem, díky němuž si děti zvýší své jazykové dovednosti. Motivuje je to zábavnou formou ke každodennímu poslechu, a to mnohem častěji, než tomu bylo doposud. To posouvá metodu Helen Doron zase o stupínek výš. „Díky aplikacím kráčíme s dobou a vymýšlíme pro naše studenty co nejzábavnější, nejjednodušší a nejpřirozenější cestu k angličtině. Aplikace Helen Doron Stream obsahuje také počítadlo, které zaznamenává počet spuštěných písniček a videí. Rodič nebo učitel tak může pravidelně reagovat na to, jak student aplikaci využívá a podle potřeby ho motivovat ke zintenzivnění poslechu,“ vysvětluje Barbora Tošenovská, manažerka mezinárodního konceptu pro franšízing Helen Doron English v České republice.

Vytvoření nové aplikace a její zahrnutí do výuky stále více odlišuje metodologii Helen Doron English od dalších jazykových škol, které na českém trhu můžeme najít. To pomáhá nejen studentům samotným, ale také franšízovým partnerům sítě po celém Česku. V současné době můžeme u nás najít 83 míst, na kterých se touto metodou vyučuje. Jedná se o 39 výukových center, z nichž 34 provozují franšízanti sítě, 41 nezávislých učitelů a 4 tzv. BRANCHES, které spravují výuková centra.

Franšízová síť Helen Doron English stále nabízí zájemcům možnost podnikat pod její hlavičkou, a to jako majitel výukového centra, nebo nezávislý učitel. V současné době hledá franšízové partnery například pro oblast Liberce, Karlových Varů, Jindřichova Hradce, Sokolova, Litomyšle, Svitav, Domažlic či Kroměříže.


Angličtina na dosah / Díky Helen Doron Stream si mohou studenti přehrávat jednotlivé epizody, videopísničky a příslušné audionahrávky. Mají přístup nejen k nahrávkám a videím z kurzu, který aktuálně navštěvují, ale také ze všech kurzů absolvovaných v minulých letech.