04.06.2008

Sochor: Důvěra je pro franchisové systémy zásadní

Koncept Švejk Restaurant získal nedávno prestižní ocenění v oblasti gastronomie. O důvěře i dalších záměrech hovořil portál FranchsingINFO.cz s šéfem konceptu Švejk Restaurant Radovanem Sochorem

Jak důležitá je podle Vás pro franchisové koncepty důvěra?

Důvěra je pro franchisové koncepty zásadní. Buduje se však dlouho a stojí za ní tvrdá, mravenčí a každodenní práce.

Jak těžké je stát se franchisantem Vašeho konceptu?

Přesně to nedovedu posoudit, ale vzhledem k tomu, že otvíráme ročně mezi 4-5 provozovnami, dá se říct, že to není úplně jednoduché. Kandidáti musí splňovat podmínky kvalifikace, finanční stability nebo vhodnosti místa a prostoru. To se vždy splnit nepodaří. Pokud chceme udržet kvalitu, jinou cestu ale nemáme.

Jaké máte letos plány?

Chtěli bychom se opět držet na úrovni 4 až 5 nových provozoven. Před dokončením je nyní nový Švejk Restaurant v Praze na Malé straně. Podepsanou máme již další franchisovou smlouvu na provozovnu v pražských Čakovičkách, nyní se připravuje interiér.

Sdílej článek

Komentáře na fórum

0

chcete víc?

newsletter Franchising.cz

If you see this, leave this form field blank