Starbucks rozvíjí „ne-Starbucks“ kavárny

Starbucks chce rozvíjet další "ne-Starbucks" koncept
Středa
18.11.2009
Světová kavárenská jednička dále rozvíjí „ne-Starbucks“ koncept Roy Street Coffee & Tea. Druhou provozovnu otevřel 17. listopadu v Seattlu, chce další i po světě.
 

Roy Street Coffee & Tea je „ne-Starbucks“ projekt světové kavárenské jedničky. Projekt je založen na výrazném rozšíření nabídky oproti klasickým kavárnám Starbucks, využití recyklovaných materiálů a úsporách energieí. Druhou takovou kavárnu otevřel Starbucks 17. listopadu v Seattlu. V následujícím půlroce chce mít deset takových provozoven v šesti regionech světa. Vybuduje je zcela nově či zrekonstruuje stávající kavárny, ohlásila firma.

Důraz na region

Nový koncept klade podle Starbucks větší důraz na regionální specifika. Starbucks jej vytvořil společně se svými partnery. Vedle kávy a čaje bude součástí kaváren také pivo, víno, pečivo či zmrzlina.

Růst chce i sesterská Seattle´s Coffee

Starbucks chce dále rozvíjet také další „ne-Starbucks“ kavárenskou síť Seattle´s Coffee. Chce více expandovat pomocí franchisingu. Značka je vedle klasických kaváren k mání také ve více než 6000 restauracích, hotelích či kolejích. Orientuje se tak na širší spektrum zákazníků.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014