Kavárny s franšízanty

V Česku je již sedm kaváren Coffeeshop Company. Investice do provozovny je do 200.000 euro.
Úterý
22.12.2009
Franšízový systém Coffeeshop Company, která v Česku buduje zatím vlastní kavárny, se více začne zaměřovat i na franšízové pobočky.
 

Po vybudování sedmi vlastních kaváren v Česku se chce původem rakouský koncept Coffeeshop Company zaměřit na budování franšízových poboček. „Nejprve jsme chtěli vybudovat několik vlastních provozoven, abychom byli vidět. Nyní je čas na budování i franšízových kaváren,“ řekl při pondělním otevření 200. kavárny řetězce Pavol Jakubec, jehož společnost vlastní master licenci pro Česko, Slovensko, Polsko a Maďarsko.

Další rozvoj

S nově otevřenou provozuje má Coffeeshop Company v Česku sedm kaváren, dvě v Praze a Liberci a po jedné v Plzni, Ostravě a Jihlavě. „Společnost Tizia, která je vlastníkem licence, plánuje další dlouhodobý rozvoj,“ uvedl Marek Hofmann, šéf rozvoje pro Česko.

Rakouská tradice

Koncept kaváren Coffeeshop Company vznikl před deseti lety v Rakousku. Založila jej rodina Schärfů, která se kavárenstvím a výrobou kávy zabývá více než 60 let. V současné době se síť kaváren Coffeeshop Company se svými 200 kavárnami řadí mezi největší kavárenské řetězce v Evropě. Své kavárny provozuje v deseti zemích Evropy, především Rakousku, Německu, Polsku, Slovensku a Maďarsku. Téměř 40 kaváren má také v USA, rozvíjí se i v Egyptě.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014