Dietologové chystají další prodejny

Vstupní poplatek za otevření franšízové pobočky se pohybuje kolem 8000,- Kč.
pondělí
28.12.2009
Franšízový koncept prodejen s doplňky stravy a dietologickými poradnami NATURHOUSE chystá otvírání nových poboček. Nově otevřel v Bratislavě.
 

Liberec, Plzeň a Hradec Králové jsou městy, kde chystá na jaře franšízový koncept NATURHOUSE otevírání nových poboček. V Česku by jich tak již měl mít sedm. Portálu FranchisingINFO.cz to řekl šéf řetězce pro Česko a Slovensko Jan Gonda.

Rozvoj franšízy i na Slovensku

Pozadu nezůstává NATURHOUSE ani s rozvojem na Slovensku, kam vstoupil loni v listopadu. Na začátku prosince tam původem španělský franchisový koncept otevřel v Bratislavě svou druhou pobočku. V lednu chystá otevření dvou dalších poboček v Nitře a Trenčíně.

Licence za 300 euro

Vstupní poplatek za licenci do systému zájemce neplatí. Odvádí pouze roční poplatek 300 euro (asi 8000,- Kč). Celkové náklady na investici do obchodu, tedy na vybavení a první zásilku zboží, se pohybují do milionu korun. NATURHOUSE se zajímá o města od 20.000 obyvatel. Nyní funguje v Českých Budějovicích, Ústí nad Labem, Ostravě, Praze a na Slovensku v Trnavě a Bratislavě. Po celém světě má kolem 1400 poboček, hlavně však ve Španělsku.