Po deseti letech 30 hus

Po deseti letech má Potrefená husa 30 provozoven
Pátek
08.01.2010
Po deseti letech budování otevřely Pivovary Staropramen 30 značkových franšízových restaurací Potrefená husa
 

Před deseti letech Pivovary Staropramen otevřely v Praze na Vinohradech svou první Potrefenou husu, franšízový koncept značkových restaurací. Po deseti letech má restaurační řetězec celkem 30 provozoven, 27 v Česku a tři na Slovensku. „Každým rokem obsloužíme více a více návštěvníků, v roce 2009 jich bude více než 2,6 miliónu,“ říká David Petřík. Zatím poslední Potrefená husa funguje v Praze na Pankráci.

Rozvoj a úpravy

Pivovary Staropramen chystají další rozvoj Potrefených hus, ale také úpravy již stávajících restaurací. Potrefená husa zatím podle Davida Petříka nepřipravuje rozšíření do jiných zemí. Vedle Česka má také tři restaurace na Slovensku. V příštím roce by měly u nás vzniknout jedna až dvě nové franchisové provozovny Potrefené husy. Dalších šest má projít proměnou interiéru.

Koncept s třemi typy restaurací

Pivovary Staropramen ve spolupráci s firmou F&B Concepts budují koncept značkových restaurací Potrefená husa od roku 1998. Během loňského roku bylo otevřeno pět nových provozoven, z toho tři v Praze. Jedna je také v Bratislavě. Koncept má tři typy provozoven. Restaurace jsou pro centra velkých měst nad 50.000 obyvatel, Sport Bary jsou pro sídliště a menší města a Beerpointy pro obchodní centra ve velkých městech.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014