Letos přibudou další Puby

Licence na restauraci The Pub stojí 200 tisíc Kč, celková investice pak od pěti milionů korun.
Úterý
26.01.2010
Originální franšízový řetězec restaurací The Pub letos plánuje v Česku otevřít dvě až tři nové provozovny, zamíří také do Německa.
 

Franšízový koncept samoobslužných restaurací The Pub se letos plánuje rozrůst v Česku o dvě až tři nové provozovny. „Otevření se přiblížila restaurace v Opavě, kde ještě upravujeme historický objekt. Další nové prostory jsme našli v Praze,“ řekl portálu FranchisingINFO.cz Martin Šampalík, jeden ze zakladatelů franšízového řetězce. V současnosti má systém deset provozoven, z toho tři v Praze.

The Pub také za hranice

Letos by se měl dostat franšízový řetězec i za hranice do Německa. „Nejpozději do fotbalového mistrovství světa bychom měli otevřít dvě franšízové provozovny v Berlíně. V současné době se stále stavebně upravují prostory,“ doplnil Šampalík. The Pub podle něj již také jednal se zájemci z dalších zemí, například ze Slovenka, Ruska, Chorvatska či Vietnamu.

Licence za 200 tisíc

Za licenci v Česku se platí kolem 200.000 korun. Předpokládané investice do úpravy a vybavení restaurace je od pěti milionů korun. Partner odvádí do centrály pravidelné měsíční royalties dvě procenta z obratu.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014