Kavárny Coffeeshop chtějí být 3

Investice do kavárny Coffeshop Company se pohybuje mezi 80 a 170 tisíci euro
Pátek
29.01.2010
Franšízový řetězce Coffeeshop Company, který provozuje po světě na 200 kaváren, chce být do tří let v Česku trojkou na trhu
 

Franšízový kavárenský řetězec Coffeeshop Company se chce do dvou až tří let stát trojkou na českém trhu kaváren. V letošním roce chce síť, která má zatím na našem trhu sedm kaváren, otevřít další tři nové. Síť Coffeeshop Company to uvedla v tiskové zprávě.

Jednička na Slovensku a v Maďarsku

Coffeeshop Company otevřel na konci loňského roku v Praze svou celkově 200. kavárnu. „Na Slovensku jsme jedničky na trhu, stejně tak v Maďarsku. Na maďarském velmi tradičním trhu máme deset kaváren,“ uvedl Pavol Jakubec, majitel franšízové licence na kavárny Coffeeshop Copany pro čtyři země střední Evropy. Coffeshop Company působí také v Polsku, kde ale zatím nemá snahu hrát větší roli.

V Česku s franchisingem

Coffeshop Company buduje v Česku síť kaváren od konce roku 2007. V současné době provozuje sedm kaváren, po dvou v Liberci a v Praze, po jedné pak v Plzni, Ostravě a Jihlavě. Atmosféra kaváren navazuje na vídeňskou tradici podávání kávy spojenou s novými trendy přípravy kávových specialit „Společnost Tizia, která je vlastníkem licence, plánuje další dlouhodobý rozvoj v České republice a to vlastních kaváren i ve spolupráci s franchisovými partnery,“ uvedl Marek Hofmann, který má na starosti rozvoj sítě v Česku.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014