Investice do prodejny se pohybuje kolem 400.000,- Kč.
Pátek
12.02.2010
Franšízová síť obchodů Coccodrillo s oděvy pro děti chce v letošním roce otevřít deset nových obchodů, většinu franšízových
 

Síť obchodů s oděvy pro děti Coccodrillo plánuje v letošním roce otevřít desítku poboček, osm z nich by přitom mělo být franšízových. Franšízové obchody by přitom měly vznikat především v centrech měst. „Krize vyčistila trh a pro nás zde vidíme perspektivu růstu a možnost získání franchisantů,“ řekl portálu FranchisingINFO.cz sales manager pro Česko Marek Kožusznik.

Rozvoj i v krizi

V loňském roce franšízový koncept Coccodrillo otevřel tři nové obchody, z toho dva vlastní a jeden franšízový. Překážkou většího rozvoje sítě byly podle něj především nejistota na trhu a s tím spojená opatrnost obchodníků i samotných majitelů sítě. Celkově se loni tržby řetězce Coccodrillo v Česku zvýšily díky většímu počtu prodejen.

Investice do franšízy - 400.000 Kč

Coccodrillo provozuje celkem kolem 180 prodejen, především v Polsku, ale také na Slovensku a Rumunsku. Přibližně polovina prodejen je franšízových. Celková investice do prodejny Coccodrillo se pohybuje kolem 400 tisíc korun.