NATURHOUSE - podnikání pro lepší svět, aneb z koníčka se může stát práce

V provozovnách je vysokoškolský personál z řad lékárníků, zdravotních sester, biochemiků atd., který vysvětlí co se děje v těle, proč jíst toto a nejíst zase něco jiného.
pondělí
22.03.2010
Franchisingový koncept, který má před sebou velkou budoucnost
 

V dnešní době plných regálů, levných náhražkových potravin a celosvětové obezity se do Čech a na Slovensko pomalu dere zajímavý franchisingový koncept, který má před sebou i u nás velkou budoucnost.

Od roku 1999 se stačil ze Španělska rozšířit do 15 zemí světa a otevřel na dva tisíce provozoven.

Hlavní náplní provozoven NATURHOUSE je poradenství v oblasti výživy, nejedná se o drastické diety, ale osobní poradenství s přihlédnutím k pracovní zátěži, metabolismu a zdravotnímu stavu. Individuální plán z rukou odborníka dovede klienta k ideální váze a pomůže ji udržet, zkrátka je naučí správně jíst. Mnoho klientů je mile překvapených, že jedí více a přitom hubnou, jídelníček je promyšleně sestaven tak, aby byly co nejlépe zachovány metabolické, biochemické a fyziologické potřeby jednotlivce.

Doplňkovou náplní NATURHOUSE je prodej produktů pro podporu hubnutí, ale i bylinek a doplňků výživy nebo produkty určené pro zvláštní výživu.

„NATURHOUSE otevřel dosud 5 prodejen v Česku a 4 na Slovensku. Do léta přibudou ještě další 3. Za licenci zaplatí uživatel 300 Euro ročně, provozovna ho může stát kolem milionu korun včetně zboží na doplňkový prodej. Do budoucna bychom chtěli mít prodejny v každém městě nad 20 000 obyvatel, celkem asi 120. Do konce roku máme v plánu otevřít asi 15-20 provozoven v Česku a na Slovensku. Potěšilo by nás, kdyby se podařilo otevřít nějakou i na Moravě, kde zatím žádnou nemáme“, upřesňuje pro portál Franchisinginfo.cz Jan Gonda, držitel licence pro Českou a Slovenskou republiku.

Pokud se budeme uvědoměle starat o své tělo, tedy své zdraví, přestaneme kupovat potravinové náhražky a některé potraviny, posuneme kvalitu života sobě i své rodině, i o tom je NATURHOUSE.