Valčík módních značek na krásném modrém Dunaji, Levi´s zazářil v novém looku

Středa
31.03.2010
Bratislava otevřela nejmodernější obchodní centrum Evropy
 

V centru Bratislavy vyrostl jeden z největších evropských developerských projektů, velkorysý nový projekt nazvaný Eurovea se otevřel minulý víkend. Jeho součástí jsou byty, hotel Sheraton, centrum zábavy a především kavárny a obchody.

Kromě pestré nabídky pro nakupující vznikla řada příležitosti pro franšízanty. O tom, jak se povedl nový obchod Levi´s jsme si v rámci rozhovoru pro FranchisingINFO.cz povídali s obchodním ředitelem této franšízové sítě Ing. Miroslavem Kubrichtem.

Jak se povedla nová prodejna v Bratislavě?
Velmi, v Bratislavě je využitý náš nový koncept vzhledu prodejny a řekl bych, že je hezčí, než ta v Miláně. Je to naše nejreprezentativnější prodejna, doporučoval bych všem zájemcům o franšízu zajet se tam podívat.

Je spokojený i váš franšízový partner?
Ten je spokojený nad míru. Při přípravě prodejny, ekonomiky a všeho, co k tomu patří, já jsem byl ten optimista v prognózách růstu, on byl pesimista. Po vyhodnocení prvních tržeb byly skutečné tržby o 10% vyšší, než můj optimistický odhad a o 50% vyšší, než pesimistická verze pana majitele.

V Bratislavě máte i jiné prodejny, nedotkl se jich úspěch nového prodejce? Nepřenesl se objem tržeb na jiné místo?
To bylo první, co jsme ověřili, všichni prodejci nám potvrdili, že jejich tržby byly stabilní. To znamená, že trh ještě není nasycen.

Kde chcete mít další takové prodejny?
Ještě jednu nebo dvě v Praze, jednu v Brně, Ostravě a v Bratislavě. Musíme našim franšízantům garantovat jistý zisk, proto lokality pečlivě vybíráme a vyhodnocujeme.