25. franšíza RuckZuck v Katalogu franšíz – příležitost nejen pro řemeslníky

RuckZuck je jedním z největších prodejců podlah a dveří na evropském trhu s více než 100 specializovanými obchody.
Pátek
16.04.2010
Mezinárodní franšízová síť RuckZuck hledá Master franšízanty a franšízanty v České republice.
 

Nový hráč na franšízovém trhu nabízí prostřednictvím prodejen RuckZuck více než 140 druhů laminátových podlah, dřevěné podlahy Classen Royal, a více než 30 druhů dveřních křídel vyrobených společností Classen. RuckZuck znamená poskytování kompletního servisu pro zákazníky - od odborného poradenství prostřednictvím dopravy přímo k zákazníkovi až po profesionální instalaci zakoupeného zboží.

Členství ve franchisové síti je založeno na úzké a stálé spolupráci, dynamický růst nabízí možnost modifikace a vylepšení franšízových standartů. Franšízanti získají ochrannou známku a know-how RuckZuck, dále rozsáhlý Start-up balíček a možnost účastnit se všech akcí pořádaných sítí, jako je vzdělávání, propagace, atd. Jako člen RuckZuck mají franšízanti možnost podílet se na vývoji jednoho z nejrychleji se rozvíjejících maloobchodních řetězců a také prostřednictvím svých vlastních myšlenek - vytvořit nové standardy pro jeho fungování.

RuckZuck je síť franšízových prodejen v Německu, Polsku, na Ukrajině, v Lotyšsku, Bělorusku, Rumunsku, Rusku a Maďarsku. V současné době provozuje více než 140 poboček.

Nabízí atraktivní podmínky pro spolupráci, vysoce kvalitní produkty a v Evropě vysoce ceněnou značku Classen.

Více informací o franšíze naleznete v Katalogu franšíz.