Všechno je jasné již od začátku

Portas je specialistou na renovace v domech a bytech, cílem je nelikvidovat staré a kupovat nové, ale zachovat současné.
pondělí
03.05.2010
Portas - franšízová příležitost pro drobné řemeslníky
 

Portas je franšíza původem z Německa, nyní má více než 500 franšízantů nejen v Německu, ale i ve Velké Británií, Lucembursku, Dánsku, Nizozemí, Švýcarsku, Itálii, Belgii, Francii, Polsku, Maďarsku, na Slovensku a u nás, ještě stále je dost příležitosti pro franšízanty.

PORTAS nabízí vybranému okruhu samostatných partnerů komplexní podnikání. Úspěšná struktura systému franšízy je jednoduchá a přesně daná: všechny části jsou zaměřeny na zákazníka. Všichni partneři mají stejná práva a jsou samostatní, avšak dostává se jim kvalifikované podpory. Díky know-how profesionalitě renomovaného podniku jsou výnosy naprogramované. Příjemci franšízy se mohou spolehnout na využívání propracované koncepce reklamy, školení pracovníků, bezvadné technologické a vzhledové vybavení, na dlouholeté zkušenosti, pravidelné poradenství i tradici značky, která je jedničkou na evropském trhu.

V programu renovací má nyní v nabídce dveře, kuchyně, ostatní nábytek, schodiště, stropní podhledy. Ideální příležitost pro řemeslníka, který si není jistý, jestli uspěje sám, po podepsání franšízové smlouvy s firmou Portas získá reklamu a část území v ČR, za které bude zodpovědný, nemusí věnovat energii propagaci a může se tak věnovat zakázkám a zákazníkům.