Můžete být Master franchisant pro střední Evropu

Nemusíte být kadeřníkem a přesto můžete vlastnit licenci Just Cuts™, stačí být cílevědomý a správně se rozhodnout
Středa
05.05.2010
Nejnovější franchisingová příležitost Just Cust nabízí solidní podnikání v kadeřnickém oboru
 

Just Cuts™ je největší sítí kadeřnických provozoven na jižní polokouli. Týdně ostříhá přes 60 tisíc osob. O oblíbenosti a úspěchu této značky hovoří fakt, že 44% majitelů licence Just Cuts™ vlastní více, jak jednu provozovnu.

Majitel a generální ředitel konceptu Just Cuts™, pan Denis McFadden říká: “Just Cuts™ je jedním z nejúspěšnějších franšízových systémů pocházejících z Austrálie. Pokud si kupujete licenci Just Cuts™, kupujete si zavedenou značku, vyzkoušenou podnikatelskou příležitost a možnost růstu. Odlišujeme se od konkurence především jednotnou cenou našich služeb, což franšízantům umožňuje plně využít potenciál trhu.”

První kadeřnictví Just Cuts™ bylo otevřeno v Sydney v Austrálii v roce 1990. Koncept od té doby prošel rychlým rozvojem – v posledních 18 letech se průměrně otvírá jedno nové kadeřnictví každých 6 týdnů. V roce 1998 Just Cuts™ získal prvního majitele master franšízové licence na Novém Zélandu. Od té doby bylo v této zemi otevřeno 25 velmi úspěšných provozoven.V roce 2007 byla poskytnuta master franšízová licence v Indii, kde koncept dosahuje nejrychlejšího růstu.

Just Cuts je franchisingový kadeřnický koncept založený na bezobjednávkovém systému, jednotné ceně, záruce kvality, hodnoty a dostupnosti pro zákazníka. Just Cuts vyplňuje mezeru na trhu mezi kategorií luxusních salónů a místním kadeřnictvím.

Česká republika je ideálně umístěna ve střední Evropě a tedy optimální pro naše plány v Evropě. Kulturní a společenský vývoj v této zemi, dle našeho názoru, otevírá možnosti pro nové franšízové systémy, jako je ten náš. Lidé v České republice jsou stále náročnější a vyhledávají kvalitní a dostupné služby poskytované v příjemném prostředí. Proto vidíme v České republice velké příležitosti z pohledu investic a navazování nových obchodních partnerství. Pro Master franchisanta se nabízí výjimečná příležitost, jak s touto licencí obsadit nejen Česko, ale celou střední Evropu.

Dne 13. května na již avizovaném workshopu Představení franchisových systémů a vše o franchisingu v ČR bude možnost hovořit s Majitelem a generálním ředitelem konceptu Just Cuts™, panem Denisem McFadden a dohodnout možnou spolupráci.