Americký sen si můžete splnit kdekoliv

Hydraulické stroje pro kruhový trénink byly vyvinuty a testovány v západní Evropě a jsou používány fyzioterapeuty ve zdravotnických zařízeních
pondělí
10.05.2010
EXPRESKA je nová česká franšíza s velkou budoucností
 

O Americe se mluví jako o země neomezených možností, řada románů i filmů posloužila pro posilování této image. Petr Kořínek, mladý český kluk se vypravil za zkušeností a studiem do Ameriky, svůj sen si přijel splnit do rodné země.

Dnes stále mladý kluk (30 let) rozjel velmi úspěšnou a perspektivní frašízu. Jmenuje se EXPRESKA a jde o fitness klub výhradně pro ženy, kde za 30 minut pod dohledem trenérky získate kompletní kardiotrénink, posilování a aerobik. První vlastní provozovna ukázala svoji životaschopnost a zájem klientek. Petr Kořínek nyní připravuje další dvě vlastní provozovny a tři franšízové. Na konci svého snu chce mít 500 provozoven. Filozofie konceptu není jen expresní fitko, ale skutečný klub pro ženy, proto téměř na každý den je připravený nějaký program, od zdravého stravování, péči o pleť i tělo, až po líčení a oblékání.

Pro prvních 10 franšízových provozoven je připravený bonusový program slev, pro prvních 5 50% sleva, pro dalších 5 sleva 25%, až jedenáctý zákazník zaplatí cenu plnou, velmi příjemnou, 100 000 Kč. Celkem pořídíte provozovnu do 490 000 Kč včetně DPH.

Součástí franšízy je tradičně know-how, sepsané ve vyčerpávající provozní příručce, ale i pomoc s výběrem provozovny a při vyjednávání pronájmu, finanční asistence prostřednictvím partnerů, pomoc s rekonstrukcí a designem klubu, software pro řízení klubu a členství, ucelené školení o provozu, prodeji, marketingu a správě členství, doživotní vzdělávání v Univerzitě EXPRESKY, posilování značky a marketingová podpora, dodavatelský program EXPRESKY, provozní podpora a internetové stránky www.expreska.cz. aj.

Je toho hodně, co by se dalo o EXPRESCE napsat a v nejbližší době se k ní vrátíme. Velmi potěšující je, že se začínají šířit kvalitní české franšízy. Petr Kořínek je odvážný mladý muž, který se nebál splnit si svůj sen a umožnit vydělat dalším, kteří mohou nastoupit do rozjetého vlaku.

Více informací o franchisovém systému Expreska naleznete v Katalogu franšíz.