Výtopna je hospoda pro malé i velké

Interiér Brněnské Výtopny
Středa
12.05.2010
Unikátní český franšízingový koncept otevře třetí restauraci
 

Návštěva restaurace není v dnešní době pouhou konzumací, hosté stále častěji vyhledávají zážitkové restaurace. Výtopna k nim rozhodně patří. Brněnský podnikatel Petr Fridrich do tohoto franšízového konceptu spojil svoji profesi i koníčka, podařilo se mu tak vytvořit zcela originální koncept restaurace, kde prim hrají vláčky.

V pražské restauraci, v paláci Blaník na Václavském náměstí je téměř třičtvrtě kilometru kolejí, mašinky vozí pivo až na stůl, jedna mašinka odveze až 12 piv, v provozu je 20 mašinek, v restauraci jsou vybudované krajinky, nádraží a vše co k dráze patří. Investice 12 mil. se má vrátit za dva roky, restaurace má 250 míst.

První byla otevřená v Brně, kde se jí daří dobře, pilotní projekt se osvědčil, druhá vlastní restaurace je na již zmíněném Václavském náměstí, v pořadí třetí a první v rukou franšízanta se otevře v červnu v Orlové na Ostravsku.

Celý koncept je velmi dobře připraven, má několik patentem chráněných nápadů a užitných vzorů, je unikátním projektem, který nemá v Evropě konkurenci, modelová železnice je plně funkční, celý provoz řídí software, aby nedošlo ke kolizím. Všechny technické záležitosti jsou vyřešené tak, aby se nápoj bezpečně dostal k hostovi.

Perfektně připravený je i marketing, a to nejen komunikace navenek. Zajímavé reklamní možnosti poskytují jednotlivé domy, nádraží i vagonky.

I v době krize se restaurace osvědčili jako životaschopné podniky, což svědčí o tom, že hosté si rádi dopřejí výjimečný zážitek, v případě Výtopny za přijatelné ceny.

Další informace o této franšíze naleznete v Katalogu franšíz.


Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015